GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεκόρ παραγγελιών για τα νέα IPHONE, πάνω από 4 εκατ. πωλήσεις σε 24 ώρες...

Περισσότερες από 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες για τα νέα IPHONE 6 και IPHONE 6 PLUS έλαβε η Apple μόνο κατά το πρώτο 24ωρο προπ...



Περισσότερες από 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες για τα νέα IPHONE 6 και IPHONE 6 PLUS έλαβε η Apple μόνο κατά το πρώτο 24ωρο προπώλησης των νέων συσκευών, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός.
Η Apple ανακοίνωσε πως ένας σημαντικός αριθμός προπαραγγελιών θα ικανοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα.
Ωστόσο, πολλές προπαραγγελίες αναμένεται ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο.
Η αρχική τιμή του IPHONE 6, ανάλογα με τη χωρητικότητα της συσκευής, είναι 199 δολάρια (με διετές συμβόλαιο), ενώ το κόστος του IPHONE 6 Plus αρχίζει στα 299 δολάρια (πάντα με διετή σύμβαση).
Οι νέες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα έχουν οθόνες 4,7 ιντσών (11,9 εκατοστών) και 5,5 ιντσών (14 εκατοστών) αντίστοιχα, έναντι των 4 ιντσών που είχαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση