GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλινική αποκατάστασης η βίλα Σουμάχερ

Από την Τρίτη βρίσκεται πλέον ο Μίκαελ Σουμάχερ και πάλι σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης... Ο 45χρονος Γερμανός θα ...



Από την Τρίτη βρίσκεται πλέον ο Μίκαελ Σουμάχερ και πάλι σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης... Ο 45χρονος Γερμανός θα συνεχίσει τη θεραπεία του σε γνώριμο περιβάλλον και δίπλα στην οικογένειά του, κάτι που –όπως λένε οι ειδικοί- είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε ασθενείς με προβλήματα στον εγκέφαλο. Η μεταφορά στη βίλα αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο στάδιο στην πορεία ανάρρωσης του Σουμάχερ, που έχει αποσυνδεθεί πλέον από τα μηχανήματα υποστήριξης και θα αντιλαμβάνεται συνεχώς την παρουσία της συζύγου του Κορίνας και των παιδιών του Τζίνα Μαρία (17 ετών) και Μικ (15 ετών).

Στην αποκατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θα συμβάλλουν περίπου 15 άτομα. Πρόκειται για γιατρούς, νοσοκόμες, βοηθούς νοσηλευτές και διάφορους φυσιοθεραπευτές. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εκπαιδευτεί από την κλινική CHUV της Λωζάνης, που ήταν ο δεύτερος σταθμός νοσηλείας του Σούμι μετά το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η κλινική της Λωζάνης θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατ΄ οίκον θεραπεία του Σουμάχερ και θα βρίσκεται σε στενή επαφή με τους νοσηλευτές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση