GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lady Gaga: Έλληνες είμαστε περήφανοι για την πατρίδα σας

Aν και η αμερικανίδα superstar δεν κατάφερε να γεμίσει το ΟΑΚΑ, κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό που βρέθηκε εκεί χτες το βράδυ...



Aν και η αμερικανίδα superstar δεν κατάφερε να γεμίσει το ΟΑΚΑ, κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό που βρέθηκε εκεί χτες το βράδυ για να τη δει από κοντά στην παρθενική της εμφάνιση στη χώρα μας. Βγαίνοντας στη σκηνή λίγο με τις τις 9 το βράδυ φορώντας ένα χρυσό κορμάκι με φτερά και φωνάζοντας «Σας αγαπώ!» και «Έλα ρε!» ξεσήκωσε το κοινό και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το party!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα", η πολυαναμενόμενη συναυλία ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και ίσως και κάτι παραπάνω. Ένα φαντασμαγορικό -για τα ελληνικά δεδομένα- show με πολύ χορό, εκκεντρικές εμφανίσεις και μια Gaga ιδιαίτερα επικοινωνιακή, με τρομερή ενέργεια και διάθεση, να αποζημιώνει επί σκηνής τους έλληνες fans της, να τιμά τη χώρα μας καθ' όλη τη διάρκεια του show, να συγκινείται και να συγκινεί.

Με ελληνική σημαία

Από τις αξιομνημόνευτες στιγμές της βραδιάς τις οποίες ξεχώρισαν ΤΑ ΝΕΑ, ήταν όταν η pop star ανέμιζε την ελληνική σημαία που της πέταξαν θαυμαστές από την αρένα και έπειτα τυλίχτηκε με αυτήν ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο μελωδικά της τραγούδια. Δεν παρέλειψε μάλιστα να απευθυνθεί στο κοινό λέγοντας «Έλληνες είμαστε περήφανοι για την πατρίδα σας. Ήθελα πολύ να έρθω, έχετε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, μια χώρα δημιουργίας και έμπνευσης εδώ και χιλιάδες χρόνια».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα μπλουζάκι που της πέταξε θαυμαστής της από την αρένα, αλλά και να διαβάσει ένα γράμμα που της έδωσε νεαρός οπαδός της από το κοινό, ο οποίος είχε πέσει θύμα bullying και συγκινημένη αποκάλυψε πως σε μικρή ηλικία είχε υποστεί το ίδιο και εκείνη και τον κάλεσε να την επισκεφτεί στα παρασκήνια μετά το τέλος της συναυλίας.

Η Lady Gaga αποχαιρέτησε το κοινό της λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ μαζί με τους χορευτές και τους μουσικούς της οι οποίοι υποκλίθηκαν μπροστά σε όλους τους θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο, ευχαριστώντας τους στα ελληνικά λέγοντας: «Σας αγαπώ, φιλάκια μωράκι, ευχαριστώ Athens».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση