GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πρόεδρο Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή θέλει το 54%

Δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, φανερώνει πως σε ερώτημα σχετικό με την εκλογή του ...



Δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, φανερώνει πως σε ερώτημα σχετικό με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 54% των πολιτών φαίνεται να προτιμά να εκλεγεί από την παρούσα βουλή ενώ το 41% θέλει να προηγηθούν πρόωρες εκλογές.
Σχετικά με την έξοδο από την κρίση, αλλαγή του πολιτικού συστήματος ζητά το 84% των πολιτών -με συντριπτική πλειοψηφία στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων- ενώ αλλαγή της πολιτικής ζητά το 8%.

Επίσης το 68% αξιολογεί αρνητικά την κυβέρνηση έναντι 26% που έχει θετική γνώμη. Θετικότερη άποψη με 73% έχουν οι ψηφοφόροι της Ελιάς.
Το 68% αξιολογεί αρνητικά την αξιωματική αντιπολίτευση, έναντι 22% που έχουν θετική γνώμη.
Το 44% των πολιτών εκτιμά πως η κατάσταση στην οικονομία -τον επόμενο χρόνο- θα είναι χειρότερη, το 29% πως θα παραμείνει η ίδια ενώ ένα 25% εκτιμά ότι θα βελτιωθεί.
Τέλος, το 38% των ερωτηθέντων εκτιμά πως η κυβέρνηση Σαμαρά μπορεί να χειριστεί καλύτερα το ζήτημα της διαπραγμάτευσης του χρέους, ενώ το 25% εκτιμά πως καλύτερη διαχείριση του θέματος μπορεί να κάνει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση