GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δημοκρατικός Σύνδεσμος»: Δημιουργήθηκε νέα πολιτική κίνηση για το Ριζοσπαστικό Κέντρο

«Δημοκρατικός Σύνδεσμος»  για την συγκρότηση του Ριζοσπαστικού Κέντρου ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά, Κατέ...

«Δημοκρατικός Σύνδεσμος» 
για την συγκρότηση του Ριζοσπαστικού Κέντρου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά, Κατέρρευσαν μύθοι, ανατράπηκαν τα δεδομένα, άλλαξε η ζωή μας. Μια αιτία, ίσως η κυριότερη, ήταν η ασύλληπτων διαστάσεων οικονομική κρίση. Η οικονομική όμως κρίση πολλαπλασιάστηκε και από τις δομικές και εσωτερικές παθογένειες του κράτους και της κοινωνίας μας.

Οι δομικές ανισορροπίες του ελληνικού συστήματος προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή, οι εσωτερικές παθογένειες επέτρεψαν την εφαρμογή μιας ακραίας συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής λιτότητας και περιορισμού του κοινωνικού κράτους, που ως συνέπεια έχουν την ραγδαία φτωχοποίηση της πλειοψηφίας του λαού και την ραγδαία υποχώρηση της ποιότητας ζωής. Ταυτόχρονα με την «επικράτηση» των συντηρητικών δυνάμεων παρατηρείται και αύξηση της επιρροής λαϊκίστικων δυνάμεων διαμαρτυρίας που υπόσχονται καλύτερες μέρες χωρίς όμως να προτείνουν ένα ρεαλιστικό και εφικτό «οδικό χάρτη» εξόδου από την κρίση. Οι δυνάμεις αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα της πολιτικής ιδεολογίας από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ενώ εντοπίζονται ακόμα και στις κυβερνητικές τάξεις.

Είναι φανερό ότι κλείνοντας έναν τετραετή κύκλο μνημονιακών υποχρεώσεων, πρέπει να ανοίξουμε έναν νέο μεταμνημονιακό κύκλο ανάπτυξης, παραγωγικής ανασυγκρότησης, δημιουργικής πορείας μέσω μεταρρυθμίσεων στο κράτος και μεγάλων πολιτικών αλλαγών. Χρειάζεται πλέον ένα Νέο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με αναπτυξιακό μοντέλο στηριζόμενο σε νέα παραγωγική βάση και με ουσιαστικό πρωταρχικό στόχο την αναθέσμιση του κοινωνικού κράτους.

Το Ριζοσπαστικό Κέντρο οφείλει να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη νέα περίοδο ως δύναμη σταθερότητας, προόδου, κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης, ως δύναμη μεταρρυθμίσεων και αλλαγών. Το Ριζοσπαστικό Κέντρο πρέπει να σταθεί απέναντι στη συντήρηση, στον λαϊκισμό, στην δημαγωγία και στις πελατειακές εξαρτήσεις ενός διεφθαρμένου κράτους, από πολιτικές ηγεσίες ανίκανες να ανταποκριθούν στον ιστορικό τους ρόλο.

Με στόχο την ανασυγκρότηση του Ριζοσπαστικού Κέντρου και την επαναφορά του ως κύριο εκφραστή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού μαζί με τις δυνάμεις της Μεταρρύθμισης και της Ανανεωτικής Αριστεράς, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον «Δημοκρατικό Σύνδεσμο».

Ο «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» είναι μια πολιτική κίνηση που επιθυμεί το διάλογο και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων της Δημοκρατίας και της Προόδου, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ηγεμονισμούς. Θεωρούμε ότι πρέπει να υποχωρήσουν όλα τα προσωπικά κέντρα έναντι της ενότητας και να ανοίξουν όλες οι διαδικασίες που θα επιτρέψουν την ουσιαστική συμμετοχή όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε μια μεγάλη συμμαχία όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών και φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων που μπορούν ενωμένες να δώσουν απάντηση στα σημερινά πολιτικά αδιέξοδα. Η διαμόρφωση ενός κυβερνητικού προγράμματος με σαφή στόχο την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια πρέπει να είναι η κορωνίδα των επιδιώξεων. Με σεβασμό στην αυτονομία και στην προσωπικότητα των κομμάτων, των κινήσεων και των προσώπων που θα προσέλθουν στο διάλογο ώστε να διαμορφωθεί η κοινή τράπεζα των ιδεών και των προτάσεων για ένα Νέο Ξεκίνημα.

Ο «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» καλεί όλες τις Μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που αναφέρονται στο Ριζοσπαστικό Κέντρο, στην Ανανεωτική Αριστερά και στη Σοσιαλδημοκρατία να κινητοποιηθούν, όλους όσους ανήκουν σε αυτό τον πολιτικό και ιδεολογικό χώρο να οργανωθούν, να αγωνιστούν και να απαιτήσουν την άμεση εκκίνηση του διαλόγου για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Η πορεία για ένα νέο ξεκίνημα της πατρίδας μας και του λαού δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις δημιουργικές και αληθινές δυνάμεις του λαού. Ο «ΔΗΜΟ.Σ.» θα στηρίξει αυτή την συμπαράταξη ώστε να οδηγηθούμε στην αναγέννηση μιας πραγματικά δημοκρατικής Πολιτείας.


ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αυλωνίτης Βαγγέλης, πρ Νομαρχιακός Σύμβουλος, Εύβοια
Δεληγιαννόπουλος Σπύρος, Φιλόλογος, Αργολίδα
Κόκλας Δημήτρης, Επιχειρηματίας, Αχαΐα
Κουτάντου Βίκυ, Επιχειρηματίας, Λασίθι
Λιακοπούλου Μαρία, Δημόσιος Υπάλληλος, Κόρινθος
Μέγα Κατερίνα, Οικονομολόγος, Αθήνα
Μπάστας Κώστας, πρ Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής- Οικονομολόγος, Αθήνα
Μποζίκας Ανδρέας, Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου, Επιχειρηματίας, Αθήνα
Μπόκας Απόστολος, Ιστορικός – Πολιτικός Επιστήμονας, Πειραιάς
Οικονόμου Βασίλης, Δικηγόρος – Βουλευτής, Αττική
Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Αθήνα
Σωτηριάδης Παύλος, Επικ Καθηγητής Πολυτεχνείου, Αθήνα
Τάγγας Ανδρέας, Φιλόλογος, Βοιωτία
Τερζής Θανάσης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδηλασίας - Μέλος Ολυμπιακής Επιτροπής, Πειραιάς
Τζηκαλιός Θανάσης, Προπονητής Ποδοσφαίρου, Κοζάνη

7 σχόλια

  1. Καλώς τα, τα παιδιά!
    Η νέα μεταμόρφωση του Βασίλη Οικονόμου.
    Να δούμε πού θα σταματήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    Τώρα ζώα... ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κωλόπαιδα της Φρειδερίκης ήταν όλα εκεί!!!

    Οι φωτογραφίες που κοσμούν τα ρεπορτάζ κάποτε θα ήταν πολιτικό σκάνδαλο. Τώρα είναι η αλήθεια.

    Παρόντες και υπερήφανοι όπως διαβάζουμε ήταν «ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Μίνως Κυριακού και η σύζυγός του Μαρί, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Σπύρος Καπράλος, οι εφοπλιστές Λαιμός, Νιάρχος, Γουλανδρής και άλλοι».

    Δεν θυμάμαι τον πατέρα μου να βρίζει.Θεωρούσε πως το να βρίζεις είναι σπατάλη και εσωτερική κατανάλωση. Υπήρχε όμως μια βρισιά που την εκσφενδόνιζε σε καταστάσεις μεγάλου θυμού σα να ‘ριχνε αναθεματική πέτρα. Πίεζε τα χείλια προσπαθώντας να το αποφύγει και όταν ήταν σίγουρος μέσα του πως δίκαια το απευθύνει το εκστόμιζε: «κωλόπαιδο της Φρειδερίκης». Ο πατέρας μου δεν γνώριζε τίποτα για τις ερωτικές περιπέτειες της βασίλισσας Φρειδερίκης με τον αρχηγό της CIA Άλεν Ντάλες και όσους άλλους φημολογούμενους και δεν υπονοούσε τίποτα σεξουαλικό ή βιολογικό. Με τη φράση εννοούσε (και εννοεί ακόμη ευτυχώς) τον άνθρωπο χωρίς αξίες,τον δουλικό και κλακαδόρο που συμπεριφέρεται όπως τα τσιράκια του παλατιού και της Φρειδερίκης. Αν γνώριζε τι σημαίνουν οι λέξεις θα έλεγε πως εννοεί τον αμοραλιστή και εξωνημένο. Η Φρειδερίκη δεν ήταν απλώς η μητέρα του τέως και γιαγιά των ξεπεσμένων βασιλοπαίδων που φωτογραφίες τους επιμένουν να δημοσιεύουν τα χρεωμένα συγκροτήματα Τύπου, λες και δημοσιεύουν φωτογραφίες υποψήφιων για Νόμπελ. Η Φρειδερίκη ήταν υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά της χώρας. Οι ραδιουργίες και η βαθιά αντιδημοκρατική της αντίληψη που γινόταν πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μπορούσαν να συναγωνιστούν μόνο τις σχέσεις της με μυστικές υπηρεσίες και τα ποικίλα σκάνδαλά της (είναι ενδιαφέρουσα η βιογραφία του Άλεν Ντάλες που καταγράφει τι έγινε στο κρυφό δωμάτιο του γραφείου του όταν τον επισκέφθηκε η Φρειδερίκη. Η Φρειδερίκη βεβαίως αργότερα είπε πως είχε μαγκώσει το συρτάρι).

    Η Φρειδερίκη εκτός των άλλων πρόσφερε στη χώρα τον Κωνσταντίνο. Ένα τύπο ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει το δικό του πραξικόπημα με τους στρατηγούς για να καταλύσει τη Δημοκρατία και περιορίστηκε να ορκίσει τους Απριλιανούς πραξικοπιματίες που τον πρόλαβαν. Όπως βέβαια έχει παροιμιωδώς δηλώσει σε συνέντευξή του, ήταν κατά της Χούντας και αυτό αποδεικνύεται απ’ το γεγονός πως στη φωτογραφία ορκωμοσίας των Χουντικών, δεν χαμογελούσε στη φωτογράφιση. Αντιχουντικός για…γέλια. Η Χούντα δεν σταμάτησε να του στέλνει το μισθό του στο εξωτερικό όταν επιχείρησε πάλι ανεπιτυχώς να κάνει κίνημα και τελικώς έφυγε από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα επόμενα χρόνια διεκδίκησε από το ελληνικό κράτος περιουσιακά στοιχεία και αποζημιώσεις. Πολλοί υποστηρίζουν πως σήμερα ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ επιθυμεί μια θέση στο πολιτικό σύστημα για τον ίδιο ή για τους γιούς του. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να βγουν κομψευόμενοι άεργοι και να διεκδικήσουν το ρόλο του σωτήρα από τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει.

    Στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, γραφικοί χουντοβασιλικοί και ακραιφνείς βασιλόφρονες της Δεξιάς, εμφανίζονταν επετειακά να αναφωνούν «ζήτω ο άνακτας» δημιουργώντας πρόβλημα στη Ν.Δ., η οποία προσπαθούσε να αποποιηθεί τη σχέση με την παλιά Δεξιά της δεκαετίας του ‘60.

    Τα χρόνια όμως άλλαξαν. Ο τέως εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, αγόρασε εκτάσεις από τις αποζημιώσεις που πήρε από το ελληνικό Δημόσιο, προσπάθησε να κάνει και τις φιλανθρωπίες του με τα ιδρύματα της πρώην βασιλίσσης Άννας Μαρίας, οι διάδοχοι (ευτυχώς δικοί του και όχι του θρόνου) άρχισαν να χορεύουν δημοσίως ζεϊμπέκικο και η ζωή προχωρούσε. Ο Κωνσταντίνος δεν χρειαζόταν καν τις υπηρεσίες του Χρήστου Ζαμπούνη και κάποιων κρυφοβασιλικών βουλευτών της Ν.Δ.

    Ο τέως έγινε ένας νυν έστω του lifestyle. Την Παρασκευή γιόρτασε 50 χρόνια γάμου με την Άννα Μαρία. Ο Ναυτικός Όμιλος Πειραιά όπου γιορτάστηκε το γεγονός του μισού αιώνα συμβίωσης, γέμισε από παπιγιόν και τουαλέτες. Καλεσμένοι δεν ήταν αυτοί που πριν από δεκαετίες πήγαιναν κρυφά στο Λονδίνο για να συναντήσουν τον Κωνσταντίνο και να δηλώσουν υπακοή στον γκρεμισμένο θρόνο. Αυτή τη φορά το «παρών» έδωσε όλο το σύστημα της διαπλοκής. Απενοχοποιημένο πια και το ίδιο όπως και ο Γλύξμπουργκ, δεν χρειάζεται να απολογείται για τις σχέσεις με τον τέως τις οποίες βαφτίζει «προσωπικές».

    Αν βέβαια τους ρωτήσεις τι είδους προσωπικές σχέσεις έχουν με κάποιον που ευθύνεται για χούντες,για συνωμοσίες,τι είναι αυτό που τιμούν και εκτιμούν στο γιό της Φρειδερίκης που συμβολίζει τα πιο μαύρα χρόνια που πέρασε η χώρα,προφανώς θα χαμογελάσουν υποτιμητικά. Οι σύγχρονοι γαλαζοαίματοι της διαπλοκής, εργολάβοι, νταβατζήδες, επαγγελματίες της πολιτικής, έχουν πολλά κοινά με τον Κωνταντίνο άλλωστε. Και δεν είναι μόνο τα παπιγιόν που μυρίζουν ναφθαλίνη. Μάλλον θα τα συζήτησαν όλο αγωνία τρώγοντας ραβιόλι με γέμιση φυστικιού Αιγίνης όπως έσπευσαν να πληροφορήσουν οι φυλλάδες τους. Οι φωτογραφίες που κοσμούν τα ρεπορτάζ κάποτε θα ήταν πολιτικό σκάνδαλο.Τώρα είναι η αλήθεια.

    Παρόντες και υπερήφανοι όπως διαβάζουμε ήταν «ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Μίνως Κυριακού και η σύζυγός του Μαρί, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Σπύρος Καπράλος, οι εφοπλιστές Λαιμός, Νιάρχος, Γουλανδρής και άλλοι».

    Το παλάτι και οι χούντες πάτησαν με ερπύστριες τη Δημοκρατία. Η διαπλοκή δεν χρειάζεται τανκς, έχει την τηλεόραση.

    ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από την προσέλευση του ζεύγους Ψυχάρη. Το «HOT DOC» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, αποκαλύπτει το ρόλο του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές,το Ιδρυμα Λαμπράκη στο οποίο απευθυνθήκαμε για να δώσει απαντήσεις για όσα προκύπτουν από τα ντοκουμέντα,απάντησε πως ο Λαμπράκης ήταν πάντα υπέρ της Δημοκρατίας. Και ο Ψυχάρης το ίδιο. Και ο Γλύξμπουργκ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Απατεώνες δεν ξεχνιούνται....

    Να σας τα θυμίσω... ΣΑΜΑΡΑΣ-- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ --ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ για την καταστροφή της χώρας..ΛΈΝΕ τα παπαγαλάκια Η ΤΡΟΙΚΑ φεύγει ..ΝΑΙ ΕΕΕ!!
    Οι δρακόντειοι νομοί ΟΜΩΣ μένουν ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΉ !!! Ρήτρες ΘΑΝΆΤΟΥ..

    Ο ΕΝΦΙΑ δεν ήταν τόσο σοβαρός ως κίνηση (αφού κατά μέσο όρο ήταν χαμηλότερος από το χαράτσι), όμως ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει: Διότι έπεισε τον κόσμο ότι και να τελειώσουν τα Μνημόνια, τίποτε δεν θα αλλάξει. Διότι κάποιοι είχαν/είχαμε πεισθεί ότι όντως τελειώνουν τα Μνημόνια.

    Και θα πειστούν και άλλοι οσονούπω. Αυτό όμως που αφήνει ως γεύση ο ΕΝΦΙΑ περί του τέλους των Μνημονίων είναι το τρομακτικό: "Ε, και;"! Και τι έγινε που τελειώνουν δηλαδή τα Μνημόνια...

    Ο κόκκινος Άδωνις ΘΥΜΆΣΤΕ τι έλεγε; θα κατατρόπωνε τους φαρμακοβιομηχάνους και μείωσε τις τιμές των φαρμάκων για το κράτος, τριπλασιάζοντάς για τους πολίτες, περιέργως χωρίς να θιχτούν τα κέρδη των βιομηχάνων...Έχει ατέλειωτα τρύκ το σύστημα..

    Και έχουν την ξεφτίλα ΑΚΟΜΑ να βγαινουν στα παράθυρα του ΣΚΑΙ--ΜΕΚΑ--ΑΝΤ1 --να μας λένε και για το ασφαλιστικό 300 ευρουλακια...

    Οι άνθρωποι αυτοί Δυστυχώς για εμάς ΠΑΝΤΑ θέλουν να σώζουν τους γερμανοτζολιαδες .... ΤΟ κόμμα της πείνας έγινε ΚΆΛΟ ΚΛΆΔΕΜΑ ....

    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρέ να γίνουν και να παραγγείνουν οι αξιολογήσεις... Όμως σας λυπάμαι εκεί στην πολιτική άνοιξη..

    Ναι κύριε Μητσοτάκη εγώ ως φιλελεύθερος τα λέω και τα γράφω χρόνια τώρα... ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ θα ψηφίσω όταν και γίνουν εκλογές και αν ΖΩ να πάτε στο διάολο....

    Ξέρετε ρε πατριώτες τι είναι το ΕΣΠΑ; που κάθε ήμερα μας λένε ότι το ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ..τι δηλαδή μας δίνουν ΛΕΦΤΆ οι Γερμανοί;;;

    ΟΧΙ είναι λεφτά εταιρικά ΔΙΚΆ ΜΟΥ ΔΙΚΆ ΣΟΥ από το ΦΠΑ Κ.Τ.Λ..οι στρατηγικοί τομείς το που ΘΑ πάνε χαράζουν οι Γερμανοί ( είναι ολοφάνερο)...

    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και σχεδόν σε όλη την ΕΥΡΏΠΗ τα κάνουν μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα ...

    Εδώ αν έχεις ένα σπίτι με τούβλα άχτιστο σου ΒΆΖΟΥΝ φόρο!!!! και μετά σου λέει ο τυπάκος ο ΑΙΣΧΡΟΣ Γεωργιάδης, ότι χρωστάμε και τι θέλετε να μας τα χαρίσουν;

    ΌΧΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ μπουμπουκο άλλα ΟΙ χώρες δεν πτωχεύουν ΠΌΤΕ.. ΜΌΝΟ ΚΑΤΑΚΤΟΎΝΤΕ...Και καμιά δημοσιογραφαρα του ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ, ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ δεν του την κάνουν ΑΥΤΉ την ερώτηση ..καμιά δημοσιογραφάρα...

    Γιατί δεν θέλουν εκλογές;

    ΔΙΟΤΙ έχουν υπογράψει φαρδιά πλατιά Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ τα μνημόνια ,και όταν πάνε έξω για διαπραγμάτευσης τους τα κολλάνε στα ΜΟΎΤΡΑ... ΕΕΕ Δεν σας χραζόμαστε ΠΙΑ εσάς όλους θέλουμε τους πραγματικούς κυβερνήτες μας ..ΤΗΝ κυρία Μέργκελ τον κύριο Φουχτελ και τους λοιπούς κυβερνήτες μας...

    ΈΧΟΥΜΕ γονατίσει στα τέσσερα ΠΑΛΙ στον Γερμανικό ζυγό και επειδή αυτοί τα ήξεραν αυτά δεν κώλωσαν να βάλουν στην ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ...

    Αν ξύσεις ένα Γερμανό θα βρεις τον ΝΆΖΙ , αν ξύσεις έναν Χρυσαυγιτη θα βρει έναν Γερμανοτσολια.. αυτά είναι

    Φταίει ο ΛΑΟΣ; ναι φταίει διότι πιστεύει πολλές ΜΑΛΑΚΙΕΣ ποτάμια και γέφυρες και έχουμε και τους κομουνιστές που τον κοιμίζουν με λόγια και ΜΑΛΑΚΙΕΣ σαν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... εδώ έκαψαν κ ανθρώπους στην ΜΑΡΦΙΝ έτσι χέστηκε ο ΛΑΟΣ!!!

    Η αξιόλογης ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κ. Μητσοτάκη ..όπως όμως θα πρέπει να υπάρχουν ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΆΛΟΓΟΙ ΜΙΣΘΟΊ...αυτό λέει η Ελεύθερη αγορά (ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ) ΙΔΙΚΆ στην ΕΛΛΆΔΑ... τόσοοοο δημοκράτες είστε που ζητάτε με Αντικειμενικές αξίες ακινήτων του 2007 φόρο ΕΝΦΙΑ με τιμές μισθούς διαβίωση του 2014 ΜΗΔΕΝ δηλαδή ..μιλάμε ότι τόση δημοκρατία υπάρχει σήμερα στην ΕΛΛΑΔΑ...

    Tι και αν φύγει το μνημόνιο ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΝΟΜΟΊ TOY ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ...

    ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΎΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΝΕΡΝΩΝΤΕΣ ...θα σας μείνουν μόνο οι απόστρατοι στρατηγοί χωρίς στρατό ..ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ;

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση