GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάλης: Να γίνει θεσμός το «Nick Galis Cup»

Με αφορμή το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» που θα γίνει προς τιμήν του –και θα προσελκύει την… αφρόκρεμα των ευρωπαϊκών ομάδω...


Με αφορμή το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» που θα γίνει προς τιμήν του –και θα προσελκύει την… αφρόκρεμα των ευρωπαϊκών ομάδων- που θα αρχίσει το Σάββατο (20/9), ο Νίκος Γκάλης ευχήθηκε να γίνει θεσμός. «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ τόνισε πως περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο -αρχής γενομένης το Σάββατο (20/9) που ξεκινάει- διότι θα υπάρξει θέαμα υψηλού επιπέδου, όπως υποστήριξε.
Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη για την κίνηση του αυτή, επισημαίνοντας πως είναι ύψιστη τιμή για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να διοργανώνεται ένα τουρνουά με το όνομά σου», δηλώνει ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στο esake.gr και επισημαίνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για αυτήν την πρωτοβουλία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτό το τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ. Ευχαριστώ τις ομάδες που θα με τιμήσουν με την παρουσία τους».
«Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι ο κόσμος θα φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο και τις δύο μέρες των αγώνων», σχολιάζει ο Γκάλης και τονίζει: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως ένα δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στον Άρη στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και αναγέννησης της ομάδας. Θα είναι καλό και για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες, αφού θα δώσουν δυνατά τεστ ενόψει της νέας σεζόν».
«Εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη ομάδες από την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ», δηλώνει, επίσης, ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη συμβολή στην… εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ και σημειώνει: «Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση