GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη (πάλι) η Αμάντα Μπάινς του Nickelodeon. Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών!

Για μία ακόμη φορά η Αμερικανίδα ηθοποιός Αμάντα Μπάινς βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, όχι για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά για την...

Για μία ακόμη φορά η Αμερικανίδα ηθοποιός Αμάντα Μπάινς βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, όχι για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά για την απρεπή συμπεριφορά της, αφού συνελήφθη από την τροχαία του Λος Άντζελες να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Η Μπάινς, 28 ετών, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολεί τη δημοσιότητα περισσότερο με την περίεργη δημόσια συμπεριφορά της, συνελήφθη την Κυριακή αφού αξιωματικοί της τροχαίας εντόπισαν το αυτοκίνητό της ακινητοποιημένο πάνω σε μια διασταύρωση στην περιοχή Σέρμαν Όουκς, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.
Η ηθοποιός συνελήφθη από τις αρχές και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, ενώ αφέθηκε ελεύθερη αρκετές ώρες μετά, αφού πρώτα πλήρωσε 15.000 δολάρια εγγύηση.
Η Μπάινς αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 23 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στην ηλικία των 13 ετών, είχε τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση αφού φέρεται πως ξεκίνησε μιας μικρή πυρκαγιά έξω από ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση