GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O CHEAPRASH ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ

Nico Mastorakis . * Μεγιστης σημασιας η συναντηση Παπα-Τσιπρα αν και δεν καταλαβαινω γιατι το ονομα του Παπα παπαει πρωτο ενω το σημα...

Nico Mastorakis.
* Μεγιστης σημασιας η συναντηση Παπα-Τσιπρα αν και δεν καταλαβαινω γιατι το ονομα του Παπα παπαει πρωτο ενω το σημαντικο ειναι ο Τσιπρας.
* Ο Παπας βλεπει πολλους σαν τον Τσιπρα, ενω ο Τσιπρας βλεπει ελαχιστους Παπες. Αρα για ποιο λογο η φιρμα "Παπας" μπαινει πρωτη στις ειδησεις;
* Ομως πρεπει να του το αναγνωρισουμε του Cheap Rash. Μετα το Αγιο Ορος οπου το Ορος ετεκεν μυν (ποντικι), λογικο να ακολουθησει ο Ποντιφηξ.
* Τωρα ο Αντρεαλεξης θα παρει σβαρνα ολους τους θρησκευτικους ηγετες. Επομενη συναντηση με την Σαϊεντολογια.
* Ισως να ειναι καλη ιδεα και οι Ισλαμιστες του ISIS.
* Κριμα ρε γαμωτο, κριμα που πεθανε η Αγια Αθανασια του Αιγαλέου.
* Για να φυλαμε τα ρουχα μας, ομως, καλου-κακου φιλησαμε και Πατριαρχικες κατουρημενες ποδιες και ζητησαμε, ταπεινα, την ευλογια για την κολλεγια με τους Καθολικους.
* Σωστοοοοο; Αφου ο Αλεξαντρεας ειναι καθολικης αποδοχης;
* Η οργανωμενη εκκλησια αλλωστε καθιερωσε το "παγκαρι" και τον "ερανο." Με παγκαρι και ερανο θελει να πολυσυλλεξει ψηφαλακια ο πολυσυλλεκτικος Συριζα.
* Στις ορκωμοσιες, συμμοριτες και συμμοριτισες (πρωθιερεια Δουρου και αλλα ανεκδοτα) αποκηρυσσουν τον θρησκευτικο ορκο, αλλα, απο την αλλη, οπου παπαδαριο κι ο Συριζα. Του Κτιριου (του Μαξιμου) δεηθώμεν. Φατε υμων. Πιστευω εις ενα Θεο κι ας ειναι ο,τι ναναι.
* Και ο Συριζα, λεει, 6 μοναδες μπροστα απο τη Ν.Δ. Ελαααα. Υπαρχει ακομη η Ν.Δ.;

4 σχόλια

  1. Νικο
    Ο ψευτομαγκας μεγας πολιτικος που θα μας σωση και που προερχεται απο τη κλικα των καταληψιων των Πανεπιστημιων, καταλαβε οτι εκτος των κουκουλοφωρων των καταληψιων Πανεπιστημιων των αναρχικων των Χριστιανων Ορθοδωξων ψηφηζουν και Καθολικοι στην Ελλαδα.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ανοίγεις κανένα λεξικό αγράμματε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαστοράκη κόψε τη γιατί μπορεί να μείνεις μουγκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. siproktvlon -cipras-gia thn pitirida kai gia na perdesthe aneta meta to karoto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση