GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Πατούλης εγκαινίασε το "ΑΒ Βασιλόπουλος" στο Μαρούσι

Τα εγκαίνια του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος που στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο του Αμαρουσίου, πρα...



Τα εγκαίνια του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος που στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο του Αμαρουσίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, από κοινού με διευθυντικά στελέχη της αλυσίδας σουπερμάρκετ και εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρίας, παρουσία των εργαζομένων του καταστήματος και πελατών. Στο κτίριο όπου στεγάζεται το νέο κατάστημα έπειτα από διεκδίκηση της Διοίκησης Πατούλη παραχωρήθηκε από την κατασκευάστρια εταιρία στον Δήμο ένας όροφος υπόγειου χώρου στάθμευσης με πλήρη κυριότητα.

Στον χαιρετισμό του στην τελετή εγκαινίων του νέου καταστήματος, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΑΒ Βασιλόπουλος στο κέντρο της πόλης μας και το νέο κατάστημά της σε αυτό το σύγχρονο βιοκλιματικής κατασκευής κτίριο. Καλωσορίζουμε μία δυναμική επιχείρηση στην πόλη μας που μέσα από την επένδυσή της αυτή προσέφερε θέσεις εργασίας σε συντοπίτες μας Μαρουσιώτες. Για τον Δήμο μας, ωστόσο, προκύπτει επιπλέον όφελος αφού η Διοίκησή μας διεκδίκησε και πέτυχε τη δωρεάν παραχώρηση του ενός ορόφου υπόγειου χώρου στάθμευσης του κτιρίου. Με τον τρόπο αυτό ενισχύσαμε με 35 νέες θέσεις στάθμευσης τη δυναμική εξυπηρέτησης των πολιτών και επισκεπτών του κέντρου της πόλης και με μηδενικό κόστος καταφέραμε να αυξήσουμε κατά 750.000 ευρώ τη δημοτική περιουσία μέσα από». Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, κλείνοντας τον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλές δουλειές στους εκπροσώπους και στο προσωπικό του καταστήματος.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποίησαν από κοινού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος Λεωνίδα Βρεττάκο, τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρίας, με τη διεύθυνση του καταστήματος και παρουσία του προσωπικού του καταστήματος. Τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο πατήρ Σαράντη Σαράντου.

Παρόντες στην τελετή ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση