GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει πώς θα μπορούσε να είχε σχέση και με άντρα! [photo]

Μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη έκανε ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής, και τάραξε κυριολεκτικά τα νερά της σόουμπιζ... Δεν δίστασ...



Μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη έκανε ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής, και τάραξε κυριολεκτικά τα νερά της σόουμπιζ... Δεν δίστασε να παραδεχτεί και να ομολογήσει πως θα μπορούσε να κάνει σχέση με άνδρα, αρκεί να το επιθυμούσαν και οι δυο πάρα πολύ.
Ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος έχει αφήσει ιστορία με τους δεσμούς και τις σχέσεις που έκανε με γυναίκες, αποκάλυψε στην Espresso πως:
«Η αλήθεια είναι ότι έναν καλλιτέχνη τον φλερτάρουν και άνδρες και γυναίκες. Αυτό δεν είναι κακό, μου έχει τύχει κι εμένα. Τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει… Εγώ με τους gay δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άντρα, αρκεί να το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Το λέω αυτό με την άνεση του ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον, άλλωστε οι έρωτές μου με τις γυναίκες είναι γνωστοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον και τι σου ξημερώνει».

Παράλληλα, προχωρά και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας πως «τις γυναίκες τις αγαπώ και τις έχω υμνήσει με τα τραγούδια μου. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε και με τη Ζώζα, γιατί εκεί που λέγαμε να παντρευτούμε και ήταν έγκυος σε ένα δεύτερο παιδάκι, το έριξε και εγώ στράβωσα».
Ομολογεί πως «και με τις άλλες τρεις γυναίκες που ήμουνα σε σοβαρή σχέση και έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, έχασαν από ένα παιδάκι. Δουλεύανε πάρα πολύ και το απέβαλαν. Μόλις το άκουσα, κόπηκαν τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι δίνομαι πολύ στις γυναίκες, αλλά όλες όσες είχα –έκανα 7,8 δεσμούς στη ζωή μου- παραπονιόντουσαν ότι δεν ήμουνα συνέχεια μαζί τους, και με ζήλευαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση