GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο αρχιπυροσβέστης που έπεσε νεκρός στη φωτιά του Παλαιού Φαλήρου... [photo]

Έπεσε αναίσθητος στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου -όπου η πυρκαγιά είχε επεκταθεί λόγω τω...



Έπεσε αναίσθητος στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου -όπου η πυρκαγιά είχε επεκταθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα- την 44χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος...
Ο 33χρονος Ματθαίος Μάντζιος είναι ο αρχιπυροσβέστης που έπεσε νεκρός εν ώρα καθήκοντος το βράδυ της Παρασκευής, στη μεγάλη φωτιά σε κατάστημα υδραυλικών, σε ισόγειο τριώροφο κτιρίου, επί της οδού Ιπποκράτους 4, στο Παλαιό Φάληρο.
Κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με τον βαθμό του Αρχιπυροσβέστη. Υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στην Καλλιθέα, είχε καταγωγή από τη Λάρισα και ήταν αρραβωνιασμένος.

Επεσε αναίσθητος στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει από διαμέρισμα του δευετέρου ορόφου -όπου η πυρκαγιά είχε επεκαθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα- την 44χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Από την Πυροσβεστική, που διενεργεί ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του, αλλά και προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, εκτιμάται ότι, εν μέσω πυκνών καπνών και μεγάλου θερμικού φορτίου, ξέμεινε από οξυγόνο στη φιάλη του (έχει διάρκεια 30 λεπτών).

Σε κοντινή απόσταση από αυτόν συνάδελφοί του εντόπισαν τελικά αναίσθητη και τη 44χρονη, μητέρα δύο παιδιών, που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Νωρίτερα οι πυροσβέστες είχαν απεγκλωβίσει από το πατάρι του καταστήματος την ηλικιωμένη μητέρα της, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με αναπνευστικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση