GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος τραγουδιστής... [photo]

Ώρες αγωνίας πέρασε ο τραγουδιστής που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία του στη Μελβούρνη....



Ώρες αγωνίας πέρασε ο τραγουδιστής που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία του στη Μελβούρνη. Ο 37χρονος ράπερ Kάνι Γουέστ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να μεταφέρθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στο νοσοκομείο Epworth όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.
Μια γυναίκα με το όνομα Λορέν Κέλι, η οποία συνόδευε την κόρη της στο νοσοκομείο για να κάνει την ίδια εξέταση, δήλωσε στο περιοδικό Woman’s Day ότι ο ράπερ είχε καλυμμένο το πρόσωπό του ενώ μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα μαζί με τους bodyguards.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι οι γιατροί φοβόντουσαν ότι έχει πάθει κρίση ή ήταν στα πρόθυρα να πάθει κρίση. «Όλοι είχαν πανικοβληθεί» ανέφερε! Παρόλα αυτά, η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και οι γιατροί του επέτρεψαν να φύγει λίγες ώρες αργότερα για να εμφανιστεί στη σκηνή για τη συναυλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση