GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα κορίτσια που έβαλαν «τρίποντο» στη καρδιά των διεθνών! [photos]

Αυτά είναι τα κορίτσια που έβαλαν «τρίποντο» στη καρδιά των διεθνών... Βιβή Τσιάμη – Γιώργος Πρίντεζης Είναι μαζί πάνω από 5...



Αυτά είναι τα κορίτσια που έβαλαν «τρίποντο» στη καρδιά των διεθνών...

Βιβή Τσιάμη – Γιώργος Πρίντεζης
Είναι μαζί πάνω από 5 χρόνια αν και οι κακές γλώσσες τους θέλουν κάθε τρεις να χωρίζουν, το ζευγάρι παραμένει μαζί και είναι πολύ αγαπημένο.

Ελλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης
Η σχέση τους σχολιάστηκε από πολλούς λόγω της διαφοράς ηλικία τους , είναι όμως η απόδειξη πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά και η σχέση τους παρ όλο που δοκιμάστηκε είναι τέσσερα χρόνια μαζί .

Φανή Σκούφη- Νίκος Ζησης
Είναι μαζί από παιδιά και πήγαιναν το ίδιο σχολείο . Χώρισαν αλλά η μοίρα τους έφερε ξανά μαζί όταν εκείνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και εκείνη τον επισκέφτηκε . παντρευτήκαν και παραμένει η πιο φανατική θαυμάστρια του και δεν σταματά να το δηλώνει αφού στους περισσότερους αγώνες κάθεται στις κερκίδες.

Βάσια Παρασίδου – Βαγγέλης Μάντζαρης
Είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια. Η Βάσια είναι φοιτήτρια δημοσιογραφίας και μάλιστα οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χριστίνα Ψωμιάδη- Γιάννης Μπουρούσης
Η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη είναι αυτή που έχει κλέψει την καρδιά του Έλληνα διεθνή, με την ευτυχία τους να ολοκληρώθηκε όταν ενωθήκαν με τα δεσμά του γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση