GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόνσεπτ χάι -τεκ αεροπλάνου μεταφοράς αθλητών και ομάδων! [photos]

Δεν είναι μυστικό ότι ξοδεύονται τεράστια ποσά για τον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κορυφαίες ομάδες όλων των δημοφιλ...



Δεν είναι μυστικό ότι ξοδεύονται τεράστια ποσά για τον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κορυφαίες ομάδες όλων των δημοφιλών αθλημάτων, φροντίζουν οι υποδομές τους να είναι ανάλογες της κλάσης των -ακριβοπληρωμένων- παιχτών τους. Γιατί να μην έχουν ανάλογες υποδομές για τις εκτός έδρας μετακινήσεις τους;
Σε αυτή τη βάση ποντάρει η νέα συνεργασία της Nike με τη σχεδιαστική εταιρεία Teague, από την οποία προέκυψε ένα κόνσεπτ χάι-τεκ αεροπλάνου μεταφοράς αθλητών και ομάδων.
Το αεροπλάνο θα χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, εστιάζοντας στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των αθλητών, ενώ παράλληλα θα παρέχει επιλογές χαλάρωσης και ανάπαυσης για μεγάλα ταξίδια.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διατροφή των επιβατών, το αεροπλάνο έχει δυνατότητα να παρέχει πλήρως εξατομικευμένα γεύματα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε αθλητή.
Επιβάτες με ύψος μέχρι 2,13 μέτρα μπορούν να βολευτούν άνετα στα καθίσματα του αεροσκάφους, ακόμη και όταν αυτά μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια. Υπάρχει ανεξάρτητη ρύθμιση ύψους για κάθε πόδι, ενώ σε πρώτο πλάνο υπάρχει διαθέσιμος πάγος και αξεσουάρ διαβαθμισμένης συμπίεσης για όλους τους αθλητές.
Βιομετρικά δεδομένα και ανάλυση της φυσικής κατάστασης των αθλητών μετά από παιχνίδι, γίνονται διαθέσιμα με αυτόματο τρόπο, λίγο μετά την είσοδό τους στο αεροσκάφος.
Μέχρι και στην τουαλέτα συναντάμε ψηφιακούς αισθητήρες σ' αυτό το χάι-τεκ αεροπλάνο! Ενώ οι αθλητές «κάνουν την ανάγκη τους», ένα ειδικό σύστημα ελέγχει τα επίπεδα υδάτωσης του οργανισμού τους και τους ενημερώνει σε περίπτωση που κινδυνεύουν να αφυδατωθούν.
Αν και έχει σχεδιάσει πολλές καμπίνες αεροσκαφών στο παρελθόν, είναι το πρώτο σχέδιο αεροπλάνου της Teague που περιλαμβάνει αποκλειστικό δωμάτιο μασάζ. Μένει να δούμε αν θα το παραγγείλει κάποια ομάδα, ή αν θα μείνει μόνο στα χαρτιά...
http://www.inflight.gr/χάι-τεκ-αεροπλάνο-για-επαγγελματίες-α/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση