GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δες την Αντζελίνα νύφη και το πρώτο φιλί! [photos]

Μετά την είδηση της 9ετίας (!) για τον πολυαναμενόμενο γάμο των Μπραντζελίνα, έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες. Μαζί με την πρ...



Μετά την είδηση της 9ετίας (!) για τον πολυαναμενόμενο γάμο των Μπραντζελίνα, έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες. Μαζί με την πρώτη συνέντευξη των νιόπαντρων..

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτω από άκρα μυστικότητα στο Σατό Μιραβάλ, τον πύργο τους στη Νότια Γαλλία.

Ο γάμος τους ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση, όπως είχαν επανειλημμένα τονίσει και οι δυο ενώ οι πρώτες φωτογραφίες της μεγάλης εκείνης μέρας το αποδεικνύουν περίτρανα. Μέχρι και το νυφικό της μαμάς σχεδίασαν -κατά κάποιον τρόπο- τα παιδιά της.
Το πρώτο πράγμα που είχαμε μάθει ήταν ότι τα έξι παιδιά είχαν όλα ενεργό ρόλο στην τελετή. Και συγκριμένα τα μεγαλύτερα αγόρια τους, τον 13χρονο Μάντοξ και τον 10χρονο Παξ να εκτελούν χρέη "πατέρα της νύφης" παραδίδοντας τη μαμά στον μπαμπά τους, την 9χρονη Ζαχάρα και την 6χρονη Βιβιέν να ρίχνουν ροδοπέταλα στον δρόμο τους και την 8χρονη Σιλό με τον 6χρονο Νοξ να κρατούν τις βέρες.
Η έκπληξη όμως έρχεται τώρα, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες που οι νιόπαντροι παραχώρησαν στα περιοδικά "Hello" και "People", όπου η 39χρονη νύφη είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Αλλά τι είναι αυτές οι ζωγραφιές επάνω στο νυφικό της;

Το εντυπωσιακό νυφικό, λοιπόν, της Τζολί φέρει την υπογραφή του Atelier Versace και συγκεκριμένα του Λουίτζι Μάσι (Luigi Massi), ο οποίος δημιούργησε τη βασική μάξι τουαλέτα με ένα πολύ εφαρμοστό μπούστο και λεπτές τιράντες που ταίριαζε "γάντι" στην Τζολί.

"Ο Λουίτζι είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο να φτιάχνει αυτό το φόρεμα. Ξέρει τα παιδιά και νοιάζεται και είχε πολύ πλάκα που το φτιάξαμε όλοι μαζί", αποκάλυψε η Αντζελίνα για τα πολύχρωμα σχέδια που στην ουσία ράφτηκαν ένα ένα επάνω στην ουρά και το μακρύ πέπλο.

Όσο για τους υπόλοιπους της οικογένειας; Ο 50χρονος γαμπρός φόρεσε ένα κοστούμι από την προσωπική του γκαρνταρόμπα, όμως χρειάστηκε να δανειστεί μια γραβάτα από τους γιους του γιατί είχε ξεχάσει να φέρει δική του.
Δικά τους ρούχα φόρεσαν και όλοι οι υπόλοιποι με τη Ζαχάρα να κάνει τη διαφορά επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα, μια δημιουργία του οικογενειακού φίλου, Αντάμα Κέμπε (Adama Kebe).

Η Σιλό, πάντως, ξεχώρισε με το μοναδικό στυλ της και πάλι με ένα ζευγάρι μαύρα σορτς, σκαρπίνια, λευκό πουκάμισο, γραβάτα και ψηλό καπέλο.

Στο δημοσίευμα μαθαίνουμε επίσης πως και τα έξι παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους να γράψουν τους όρκους τους ενώ ο Παξ έψησε τη γαμήλια τούρτα!

"Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτή η μέρα να είναι χαλαρή και γεμάτη γέλιο. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα να μοιραστούμε με τα παιδιά και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή με την οικογένειά μας", δήλωσαν οι νιόπαντροι στο "People" κι εμείς περιμένουμε και τα επόμενα κλικ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση