GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η RBS θα μεταφερθεί στο Λονδίνο αν υπερψηφιστεί η ανεξαρτησία της Σκωτίας

Η Royal Bank of Scotland επιβεβαίωσε, όπως μεταδίδει το BBC, ότι θα μεταφέρει την έδρα της στο Λονδίνο σε περίπτωση που οι Σκωτσέζοι...


Η Royal Bank of Scotland επιβεβαίωσε, όπως μεταδίδει το BBC, ότι θα μεταφέρει την έδρα της στο Λονδίνο σε περίπτωση που οι Σκωτσέζοι ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας από το Ηνωμένο Βασίλειο στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.
Στην ανακοίνωσή της, η τράπεζα επισημαίνει ότι «είναι απαραίτητο να μεταφερθεί η έδρα της εταιρείας». Ωστόσο, με επιστολή του προς τους υπαλλήλους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας τονίζει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να μετακινηθούν οι λειτουργίες της τράπεζας ή οι θέσεις εργασίας.
Η Royal Bank of Scotland απασχολεί 11.500 υπαλλήλους. Και ο τραπεζικός όμιλος Lloyds ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει μερικές από τις δραστηριότητες του στη Βρετανία, σε περίπτωση που κερδίσει το “Ναι” στην ανεξαρτησία.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση