GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τριερβελέρ θα δημοσιεύσει και τα sms του Ολάντ για τους «ξεδοντιάρηδες φτωχούς»

Έτοιμη να δώσει στη δημοσιότητα και τα γραπτά μηνύματα του Φρανσουά Ολάντ στα οποία αποκαλεί τους φτωχούς Γάλλους «ξεδοντιάρηδε...



Έτοιμη να δώσει στη δημοσιότητα και τα γραπτά μηνύματα του Φρανσουά Ολάντ στα οποία αποκαλεί τους φτωχούς Γάλλους «ξεδοντιάρηδες» εμφανίζεται η Βαλερί Τριερβελέρ για να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται στο βιβλίο της με τις αποκαλύψεις για τον Γάλλο πρόεδρο.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας φέρεται, σύμφωνα με τους Sunday Times, να έχει εκμυστηρευτεί την πρόθεσή της αυτή σε φίλους της αν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια.
Στο βίβλιο της με τίτλο «Ευχαριστώ για  αυτή τη στιγμή» (Merci Pour Ce Moment) η 49χρονη Τριερβελέρ γράφει: «Παρουσίαζε τον εαυτό του σαν έναν άνθρωπο που αντιπαθούσε τους πλούσιους. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος δεν συμπαθεί τους φτωχούς. Στην ιδιωτική του ζωή ο άνδρας αυτός - ο αριστερός - τους αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες» και είναι και χαρούμενος για το χιούμορ του».

3 σχόλια

  1. Αυτή δεν είναι πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.
    Αυτή είναι, πρώην και νυν κατιναριό του κερατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ξεσκεπαζεις εναν ψευταρα δεν ειναι κατινια αλλα καθηκον σου να το κανεις ειδικα αν προκειται για ατομο με κρατικη εξουσια και αρα χωρις απορρητη προσωπικη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί λοιπόν δεν τον έδωσε στη δημοσιότητα ΠΡΙΝ;!

    Όσο του τα μάσαγε ήταν καλά; Έπρεπε να φάει το κέρατο για να τον ξεμπροστιάσει;

    Ε ρε νούμερα! Είθε να σας κρεμάσουν και να διασκεδάζουν τα κοράκια με τις άψυχες, σάπιες σάρκες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση