GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δούρου «αντίπαλος» του Τσίπρα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει το Spiegel...

Το περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί στην έντυπη έκδοσή του ένα ολοσέλιδο πορτρέτο της Ρένας Δούρου και σύμφωνα με την Deutsche Welle σημει...

Το περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί στην έντυπη έκδοσή του ένα ολοσέλιδο πορτρέτο της Ρένας Δούρου και σύμφωνα με την Deutsche Welle σημειώνει: «Η Ρένα Δούρου αντιμετωπίζεται ως η νέα σταρ της Αριστεράς. Εάν πετύχει το πείραμα της Αττικής, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει διοικητικές ικανότητες και ίσως να εξελισσόταν σε μια εσωκομματική αντίπαλο του χαρισματικού προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.
Επίσημα πάντως η Ρένα Δούρου δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο και τονίζει: «Είμαστε στενοί φίλοι, στην ίδια ηλικία και ήμασταν μαζί στην ίδρυση του κόμματος, δεν είμαστε όπως οι άλλοι».
Σύμφωνα με το Spiegel, η Περιφερειάρχης Αττικής δεν θέλει να κάνει οπωσδήποτε καριέρα και ο Τσίπρας δεν είναι αντίπαλος: «Εάν παίξουμε το παλιό πολιτικό παιχνίδι, η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα, έτσι δεν θα γράψουμε ιστορία».

1 σχόλιο

  1. Απιστευτω μου φαινεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβιτηση αυτον τον μεγαλο πολιτικο το μεγαλο κελεπουρι που μας προεκυψε και ακουει στο ονομα ΤΣΙΠΡΑΣ μαζι με τον εμετικο ΠΑΠΠΑ που θελουν να σωσουν την Ελλαδα.
    Οι ανθρωποι ειναι εξπερ στις καταληψεις των πανεπιστημιων στους κουκουλοφορους στο σπασιμο των καταστηματων στις πορειες και τις απεργιες.
    Εγω πιστευω οτι τετοιους πολιτικους χρειαζομαστε να βγουμε απο την κριση αλλα και να αλαξουμε και την υπολοιπη Ευρωπη των πεντακοσιων εκατομμυριων και να διαλυσουμε το ΝΑΤΟ εμεις οι ξεβρακωτοι και ζυτουλες .
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση