GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Twitter αναβαθμίζεται

Το Twitter προσπαθεί να προσελκύσει όλο και περισσότερους χρήστες, προκειμένου να κρατήσει τους επενδυτές του ικανοποιημένους και να...


Το Twitter προσπαθεί να προσελκύσει όλο και περισσότερους χρήστες, προκειμένου να κρατήσει τους επενδυτές του ικανοποιημένους και να διατηρήσει την τιμή των μετοχών του σε υψηλά επίπεδα.
Εκτός από το ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τα γραφεία της στην Ινδονησία, η εταιρεία έχει επανασχεδιάσει την σελίδα sign up του Τwitter, σε μια προσπάθεια να καταστήσει τη διαδικασία εγγραφής όσο το δυνατόν απλούστερη.
Αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα σε τρία περίπου χρόνια, όπου το Twitter κάνει σημαντικές αλλαγές στη σελίδα «sign up», διευκολύνοντας τη διαδικασία δημιουργίας νέων λογαριασμών.
«Μετά από μήνες προσπαθειών, η ιστοσελίδα του Twitter έχει μια νέα ροή signup. Η πρώτη μεγάλη ενημέρωση μέσα σε 3 χρόνια. Συγχαρητήρια ομάδα! ” Έγραψε ο Christian Oestlien, product manager της εταιρείας.
Η πρώτη αλλαγή που θα παρατηρήσετε στο Twitter.com είναι το ότι το φόντο στη σελίδα σύνδεσης αλλάζει κάθε δύο δευτερόλεπτα, εμφανίζοντας φωτογραφίες που έχουν επιλεγεί από public tweets και συνοδεύονται από την ώρα και την ημερομηνία δημοσίευσης, όπως και από το account από το οποίο προέρχονται.
Επιπλέον αλλαγές έχουν γίνει και στη διαδικασία εγγραφής νέων χρηστών, όπως και στα βήματα “gettingstarted”, τα οποία διευκολύνουν τους χρήστες κατά τη δημιουργία των λογαριασμών τους.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση