GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχουν κρούσματα παιδοφιλίας από Έλληνες στο Twitter! [video]

Ανύπαρκτη η παιδική πορνογραφία στο Twitter από Έλληνες χρήστες, παρά τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου αλλά και μεταδόθηκαν...



Ανύπαρκτη η παιδική πορνογραφία στο Twitter από Έλληνες χρήστες, παρά τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου αλλά και μεταδόθηκαν ως γνώμες σε έγκυρες εκπομπές. Σύμφωνα με την πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη πηγή, την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν έχουν παρατηρηθεί περιστατικά παιδοφιλίας στο κοινωνικό δίκτυο Twitter στην Ελλάδα !!!


Παρακολουθήστε το σχετικό Video με τις δηλώσεις του Ταξίαρχου Μάνου Σφακιανάκη στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της κ. Άννα Μπουσδούκου “Τώρα”, όπου σαφώς αναφέρει τα παραπάνω. Επιπλέον όπως τονίζει ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

Θέλω να ξέρουν οι Έλληνες ότι δεν έχουμε βιομηχανία παιδικής πορνογραφίας στην χώρα μας,είμαστε από τις λίγες χώρες που δεν διαθέτουμε αυτή την βιομηχανία και παράλληλα από τα Social media όσες φορές είχαμε περιπτώσεις ήταν ΕΚΤΟΣ του Twitter.

Οι υπερβολές που παρατηρήσαμε σε πάσης φύσεως δημοσιεύματα αλλά και η μη ορθή παράθεση & διευκρίνηση όρων (όπως η σύγχυση μεταξύ εκβιασμού και παρενόχλησης) ,δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση στον τομέα της ορθής και πλευρικής ενημέρωσης του κοινού.

Σε κάθε περίπτωση η δαιμονοποίηση της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων (λόγω άγνοιας ή μη ορθής πληροφόρησης) με τον φόβο της υποτιθέμενης ύπαρξης παιδοφιλίας (χωρίς κάτι τέτοιο να έχει αποδειχτεί από τις αρχές όπως φαίνεται στις δηλώσεις του Ταξίαρχου) αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη οδηγώντας τουλάχιστον σε ψηφιακό σκοταδισμό.

Όταν ουδέποτε έχουν εντοπιστεί κρούσματα παιδοφιλίας στο Twitter στην Ελλάδα, αλλά μόνο στο εξωτερικό, δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η παιδοφιλία επεκτείνεται ραγδαία και στο Twitter!
Αποτελεί χρέος όλων μας (ειδικών της τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, ομιλητών σε panels) να αναδεικνύουμε τις διαρκώς αυξανόμενες συνέπειες του ηλεκτρονικού εγκλήματος ΑΛΛΑ στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποδείξεις και μόνο και σε καμία περίπτωση με υπερβολές και ασάφειες που αποπροσανατολίζουν το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση