GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Uploads έως 10GB στo Μicrosoft OneDrive

To Μicrosoft OneDrive υποστηρίζει πλέον, Uploads έως 10GBTo Μicrosoft ΟneDrive αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει πλέον, Uploads έως 10GB...


To Μicrosoft OneDrive υποστηρίζει πλέον, Uploads έως 10GBTo Μicrosoft ΟneDrive αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει πλέον, Uploads έως 10GB.
Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία αναφέρει: “Αναγνωρίζουμε ότι οι χρήστες έχουν πλέον την ανάγκη, να αποθηκεύουν περισσότερα και μεγαλύτερα αρχεία. Ήταν το πιο βασικό αίτημα των πελατών μας και χαιρόμαστε πολύ που γίνεται πραγματικότητα”. Το καινούριο χαρακτηριστικό έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές χώρες και σύντομα σε όλους τους λογαριασμούς.
Τι προσφέρουν όμως οι άλλες file sharing υπηρεσίες;
Μέχρι τώρα το OneDrive υποστήριζε Uploads μέχρι 2GB. Το όριο αυτό μετά την αναβάθμιση της υπηρεσίας αυξήθηκε στα 10GB. Ακριβώς την ίδια δυνατότητα προσφέρει στους χρήστες της η γνωστή cloud-based υπηρεσία, Dropbox. Το Google Drive ωστόσο, επιτρέπει σε εταιρίες uploads έως 5TB!
Άλλες βελτιώσεις στο OneDrive
Εκτός από την αύξηση του ορίου Upload, η Microsoft ανακοίνωσε και άλλες σημαντικές αλλαγές: Το OneDrive γίνεται πιο γρήγορο! Οι τεχνικοί της Microsoft βελτίωσαν την ταχύτητα συγχρονισμού και υπόσχονται ορατή διαφορά τις επόμενες ημέρες.
Τέλος το OneDrive εκτός από Upload αρχείων θα υποστηρίζει και Upload φακέλων. Οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάσουν όλα τα αρχεία τους με τη μορφή φακέλου και όχι ένα ένα – όπως έκαναν μέχρι τώρα.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση