GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με χειροπέδες ο War Machine που είχε κακοποιήσει την σταρ ροζ ταινιών, Christy Mack [video]

Τον πέλεκυ της δικαιοσύνης αντιμετωπίζει ο ΜΜΑer War Machine που κακοποίησε την σταρ αισθητικών ταινιών Christy Mack... Μάλιστ...



Τον πέλεκυ της δικαιοσύνης αντιμετωπίζει ο ΜΜΑer War Machine που κακοποίησε την σταρ αισθητικών ταινιών Christy Mack...
Μάλιστα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τον δείχνει με χειροπέδες μέσα στο δικαστήριο.

Να θυμίσουμε πως βαρύνεται με κατηγορίες ξυλοδαρμού τόσο της σταρ αισθητικών ταινιών όσο και του εραστή της. Ο Koppenhaver όπως είναι το πραγματικό του όνομα συνελήφθη στις 15 Αυγούστου.
Μάλιστα για να ξεφύγει από τις διωκτικές αρχές άλλαξε παρανόμως το όνομα του σε War Machine το 2008. Ο δικηγόρος του ΜΜΑer υπεραμύνθηκε του πελάτη του. "Ο Koppenhaver είναι ένας πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής και δεν είναι έτσι στην καθημερινότητα του".

Το ζήτημα πάντως είναι και ο πρότερος βίος του War Machine δεν είναι και ο καλύτερος, αφού παλαιότερα έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις με μαχαίρι! Η διαφορά είναι πως στην περίπτωση της Mack ισχυρίζεται η πλευρά του κατηγορούμενου πως εκείνος δέχθηκε πρώτος επίθεση. Από την άλλη, τα σπασμένα κόκαλα της Mack είναι αδιάσειστα στοιχεία για την βαριά ποινή που θα ακολουθήσει τον MMAer. Mάλιστα η σταρ αισθητικών ταινιών προέβη σε πλαστική αποκατάσταση ώστε να επανέλθει το πρόσωπο της στην πρότερη κατάσταση. Ο δικηγόρος της Mack τόνισε σχετικά:
"Είναι έτοιμη να καταθέσει η πελάτισσα μου. Θέλει να μπει στην αίθουσα και να περιγράψει τα πάντα στους δικαστές", ήταν τα λόγια του συνήγορου της σταρ αισθητικών ταινιών. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο ο δράστης έχει παίξει κι αυτός σε ροζ ταινίες, ενώ είχε και ένα καλό ρεκόρ στις ΜΜΑ με 14 νίκες και 5 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση