GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 1-1 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη

Δε βγήκε στον Ολυμπιακό το πείραμα με τις ρεζέρβες απέναντι στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» ήταν άκρως μαχητικοί στο «Γεώργιος Καραϊ...


Δε βγήκε στον Ολυμπιακό το πείραμα με τις ρεζέρβες απέναντι στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» ήταν άκρως μαχητικοί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατάφεραν να περιορίσουν τους «ερυθρόλευκους», που παρότι είχαν και τρία δοκάρια, δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το 1-1.
Το σκορ στο Φάληρο άνοιξε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Φορτούνης στο 13ο λεπτό. Ο Πανιώνιος απάντησε με κεφαλιά του Μητρόπουλου στο 24’. Η ομάδα του Μίτσελ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, όμως είδε τον Γιαννακόπουλο να έχει σύμμαχο τα δοκάρια του στις προσπάθειες των Διαμαντάκου (2’, 86’) και Μπουχαλάκη (39’).
Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 4 βαθμούς, έπειτα από δύο αγωνιστικές στον 1ο όμιλο, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:
Τρίτη 28/10
Φωστήρας – Παναχαϊκή 0-2
(36’ Μαρουκάκης, 64’ Μαρουκάκης)
Τετάρτη 29/10
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-1
(13’ Φορτούνης – 24’ Μητρόπουλος)
Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
1. Ολυμπιακός 4
2. Παναχαϊκή 3
3. Πανιώνιος 2
4. Φωστήρας 1
Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Τετάρτη 07/01
Φωστήρας – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Παναχαϊκή
Το ματς:
Ιδανικό το ξεκίνημα του ματς για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν με το… καλησπέρα ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο και άγγιξαν το γκολ σε δύο φάσεις (1’ Διαμαντάκος –προβολή, 2’ Γκαζαριάν – δοκάρι) πριν καν την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να «παγώσει» τον ρυθμό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανές πως ήθελαν να καθαρίσουν από νωρίς. Το γκολ ήρθε σε ιδανικό σημείο, με τον Φορτούνη να στέλνει στο 13ο λεπτό την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γιαννακόπουλου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάποια γεμίσματα να δημιουργήσουν κινδύνους στην άμυνα του Μέγερι και τελικά στην πρώτη τους σωστά οργανωμένη προσπάθεια, ο Μητρόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχή και με κεφαλιά στο 21’ έκανε το 1-1.
Το γκολ των «κυανέρυθρων» αιφνιδίασε κάπως τους παίκτες του Μίτσελ, που αιφνιδιάστηκαν από την τροπή που ήρθε κόντρα στην ροή του ματς. Σταδιακά, η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου κατάφερε να πάρει «ανάσες» στα μετόπισθεν, κερδίζοντας μέτρα στον χώρο του κέντρου και βγάζοντας τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς από την περιοχή της. Σε ένα διάστημα πάντως, που ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε «φρέσκος» επιθετικά, άγγιξε το 2-1 με το Μπουχαλάκη να βλέπει τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο δοκάρι (39’). Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μία ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο 45’, με τον Διαμαντάκο να βλέπει τον Γιαννακόπουλο να διώχνει ενστικτωδώς την κεφαλιά που επιχείρησε.
Όπως και στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και στο δεύτερο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο και κυκλοφορώντας την μπάλα στην μεσαία γραμμή προσπαθούσαν να βρουν κενά στην άμυνα του Πανιώνιου. Από την μεριά τους οι Νεοσμυρνιώτες συνέχισαν να κλείνουν σωστά τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, προσπάθησαν να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους, όμως αδυνατούσαν να πλησιάσουν με προϋποθέσεις την εστία του Μέγερι, που είχε ρόλο θεατή.
Με το πέρασμα των λεπτών το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του. Η ομάδα του Μίτσελ αν και έψαχνε το γκολ, έδειξε να μπλοκάρει στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «φτιάξει» φάσεις. Όσο κυλούσε ο χρόνος ο Πανιώνιος ξεθάρρευε και προσπάθησε για το τέρμα με κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακό από την μεριά του άγγιξε το 2-1 με τον Διαμαντάκο στο 86’, όμως η εξαιρετική προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι. Παρά την πίεση στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι δεν λύγισαν και κράτησαν την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46’ Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79’ Βέργος), Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν (59’ Κασάμι), Διαμαντάκος
Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Φουστέρ, Σάλιακας, Τσιμικάς
Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας, Γκίνης, Χατζηισαϊας, Γιάννου (57’ Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός, Γκέζος
Στον πάγκο: Καλογεράκης, Μπούζας, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Παντίδος
Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση