GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλτεψη: "ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2"

Για πρωτοφανείς και δομικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε δήλωσή της, η Σοφία Βούλτεψη. «ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2!", α...


Για πρωτοφανείς και δομικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε δήλωσή της, η Σοφία Βούλτεψη.
«ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2!", αναφέρει χαρακτηριστικα σημειώνοντας ότι «ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει την εσωκομματική του αντιπολίτευση για «μικροπαραγοντισμό» και «μεγαλοπαραγοντισμό», «υπαρξιακές κρίσεις και κρίσεις ταυτότητας για ψύλλου πήδημα».
Επίσης είπε ότι ο κ. Λαφαζάνης καταγγέλλει «φαινόμενα υποκατάστασης των οργάνων και πρωτοβουλίες ερήμην τους» και «φαινόμενα παραγοντισμού που δεν εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις».
Η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε επιπλέον ότι ο κ. Τσίπρας λέει ότι διαθέτει «ολοκληρωμένο σχέδιο διαπραγμάτευσης» και ότι ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί αναπόφευκτη τη σύγκρουση με την ευρωζώνη και την ΕΕ, προβλέπει «εκβιασμούς» στη χρηματοδότηση της χώρας και στη ρευστότητα των τραπεζών και ζητά προετοιμασία για «όλες τις δυνατές εναλλακτικές πιθανότητες και εκδοχές».
Επιπρόσθετα η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιμένει στις ετερόκλητες συμμαχίες και ανοίγει το κόμμα του σε όποιον «αντιμνημονιακό» βρει μπροστά του, αρκεί να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για τον κ. Λαφαζάνης ότι διαφωνεί και μιλά για «μεταμφιεσμένους» αντιμνημονιακούς, θολούς και καιροσκόπους.
Είπε επιπλέον ότι ο κ. Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι θα τιθασεύσει τις αγορές και θα τις μεταμορφώσει από εχθρικές σε… φιλικές και ότι ο κ. Λαφαζάνης προειδοποιεί ότι «οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις αποτελούν προανάκρουσμα των εκβιασμών που πιο έντονα ακόμη θα δεχθεί μια κυβέρνηση της αριστεράς».
«Στο μεταξύ, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους για την επόμενη μέρα και την έξοδο της χώρας από την κρίση», κατέληξε στη δήλωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση