GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρενίτιδα για τα 11 εκατ. ευρώ που κληρώνει σήμερα το Τζόκερ

Φρενίτιδα επικρατεί για την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, το οποίο μετά από 13 συνεχόμενα τζακ ποτ μοιράζει απόψε στον τυχερό ή τ...



Φρενίτιδα επικρατεί για την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, το οποίο μετά από 13 συνεχόμενα τζακ ποτ μοιράζει απόψε στον τυχερό ή τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας το αστρονομικό ποσό των 11 εκατ. ευρώ.

Όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης, η αγωνία κορυφώνεται, καθώς το τεράστιο για τα ελληνικά τυχερά παιχνίδια ποσό προκαλεί πολλούς να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τους νικητές του Τζόκερ από τον Απρίλιο του 2010, όταν μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.
Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν σε τρεις τυχερούς το 2006.
Τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατομμύρια ευρώ – ένα ρεκόρ που μπορεί ακόμα και να ισοφαριστεί απόψε!
Μετά από 13 συνεχή τζακ ποτ, άραγε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ θα αναδείξει έναν ή περισσότερους τυχερούς που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση