GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Βρέθηκε κορίτσι 12 χρόνια μετά την απαγωγή του [video + photo]

Κοριτσάκι που είχε απαχθεί από την ίδια του τη μητέρα βρέθηκε 12 χρόνια μετά, στο Μεξικό χάρη στις επίμονες προσπάθειες του πατ...



Κοριτσάκι που είχε απαχθεί από την ίδια του τη μητέρα βρέθηκε 12 χρόνια μετά, στο Μεξικό χάρη στις επίμονες προσπάθειες του πατέρα του...
Η 17χρονη σήμερα Sabrina Allen είχε απαχθεί τον Απρίλιο του 2002. Η Dara Llorens προέβη σε αυτή την πράξη προφανώς για να εκδικηθεί το συζυγό της και πατέρα του κοριτσιού Greg Allen για το διαζύγιό τους. Η Llorens είχε πάρει την κόρης της για Σαββατοκύριακο και δεν την επέστρεψε ποτέ καθώς την επιμέλεια την είχε ο πατέρας.

Ο Greg Allen που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να δεχτεί ότι δεν θα ξαναέβλεπε την κόρη του επιστράτευσε ιδιωτικούς ντετέκτιβ, το τηλεοπτικό σόου ανεύρεσης αγνοοουμένων «America’s Most Wanted» καθώς και το FBI. Οι υποψίες του στράφηκαν αμέσως εναντίον της πρώην συζύγου και από την αρχή πίστευε πως την πήρε και πήγαν στο Μεξικό. Ο Greg μετακόμισε για κάποια χρόνια στο Μεξικό, έμαθε τη γλώσσα και βοηθούσε τις αρχές στις έρευνες για τον εντοπισμό της κόρης του.

Η Llorens από την πλευρά της άλλαζε συνεχώς χρώμα στα μαλλιά της μικρής Sabrina, την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι και δεν την έστειλε ποτέ στο σχολείο για να μην εντοπιστεί.
Το FBI, η αστυνομία του Μεξικό και ιδιωτικοί ντετέκτιβ αναζητούσαν για 12 χρόνια το κορίτσι όπου και το εντόπισαν το πρωί της περασμένης Τρίτης σε ένα μικρό χωριό έξω από τα περίχωρα της πρωτεύουσας του Μεξικό.

Η 17χρονη ήδη βρίσκεται στο Οστιν του Τέξας και παρακολουθείται από ομάδα ψυχιάτρων. «Είναι τόσο μεγάλη η ανακούφιση που νιώθει. Τώρα πρέπει σιγά σιγά η κόρη μου να θεραπευτεί από τα ψυχικά τραύματα. Θα της ζητήσω να μου επιτρέψει να την πάρω μια αγκαλιά αν το θέλει και εκείνη. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συνεχώς προσεύχομαι για το παιδί μου να γίνει καλά», λέει ο κ. Allen που έχει ξαναπαντρευτεί να ανυπομονεί να γνωρίσει την κόρη του στην οικογένειά του.

Ο Greg Allen είπε πως η πρώην γυναίκα του είχε «δηλητηριάσει» την κόρη τους λέγοντάς της ότι αναγκάστηκε να την πάρει και να φύγουν μακριά γιατί ήταν βίαιος και παιδεραστής.

Η Llorens κρατείται από τις μεξικανικές αρχές και θα δικαστεί για αρπαγή ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση