GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Βουβός πόνος στην κηδεία του 13χρονου Θοδωρή

Συγγενείς, φίλοι αλλά και κόσμος που δεν ήξερε τον άτυχο Θοδωρή που έχασε χθες τη ζωή του πέφτοντας από ταράτσα οικοδομής ενώ έκανε ...


Συγγενείς, φίλοι αλλά και κόσμος που δεν ήξερε τον άτυχο Θοδωρή που έχασε χθες τη ζωή του πέφτοντας από ταράτσα οικοδομής ενώ έκανε παρκούρ, λένε αυτή την ώρα το «τελευταίο» αντίο στο 13χρονο παιδί.
Ο πόνος βουβός για το αγόρι από τη Θεσσαλονίκη που «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή. Η οικογένειά του αδυνατεί να πιστέψει το κακό και οι συμμαθητές του αλλά και οι φίλοι του είναι όλοι στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσουν τον 13χρονο.
Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα
Όλα ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη, όταν ο Θοδωρής, μαθητής της Β” τάξης του 15ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, σχόλασε νωρίτερα λόγω των εκλογών που έγιναν στο σχολείο του για την ανάδειξη 15μελούς συμβουλίου.
Μαζί με άλλους τέσσερις συμμαθητές και φίλους του, μετέβησαν σε πολυκατοικία επί της οδού Μητροπόλεως. Ανέβηκαν στην ταράτσα από την ανασφάλιστη πόρτα και παίζοντας άρχισαν να περνούν από τη μια οικοδομή στην άλλη, πηδώντας από… ταράτσα σε ταράτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο προστατευτικό τζάμι ενός φωταγωγού, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και το αγόρι να βρεθεί στο κενό, από ύψος 25 μέτρων!
Σοκαρισμένοι οι τέσσερις μαθητές άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και την πυροσβεστική.
Όπως έγινε γνωστό από άνδρες της πυροσβεστικής που πήγαν στο σημείο, το τζάμι του φωταγωγού δεν ήταν διαφανές αλλά βαμμένο με μαύρο χρώμα και ίσως ο άτυχος μαθητής να μην αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για τζάμι.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση