GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντονέτσκ: Ιδρυσε Υπηρεσία των Συνόρων με 1.500 υπαλλήλους

Η κηρυγμένη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ ίδρυσε τη δική της Υπηρεσία των Συνόρων, στην Υπηρεσία θα υπηρετούν 1.500 άτομα, μετα...



Η κηρυγμένη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ ίδρυσε τη δική της Υπηρεσία των Συνόρων, στην Υπηρεσία θα υπηρετούν 1.500 άτομα, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI με αναφορά στη δήλωση του Πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλεξάνδρ Ζαχάρτσενκο στη συνέτευξη Τύπου στο Νοβοαζόβσκ.

Τις συνθήκες διέλευσης των συνόρων για τους πολίτες ο Ζαχάρτσενκο χαρακτήρισε ως "άκρως δημοκρατικές ". Για τη διέλευση θα χρειάζεται μόνο το διαβατήριο. Ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ επίσης διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατία θα εκδίδει δικά της διαβατήρια.

"Ορίζουμε το νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, θα εκδίδουμε τα δικά μας διαβατήρια, όπως ήδη εκδίδουμε τα δικά μας πιστοποιητικά γεννήσεως και πιστοποιητικά γάμου ".

Ο Πρωθυπουργός επίσης διευκρίνισε ότι τα σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ "είναι τα παλιά σύνορα της περιοχής του Ντονέτσκ ". "Θεωρούμε τα σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στα σύνορα της περιοχής του Ντονέτσκ, είναι τα δικά μας εδάφη ", πρόσθεσε ο Ζαχάρτσενκο.

Σχολιάζοντας το νόμο για το ειδικό καθεστώς του Ντονμπάς που μπήκε σε ισχύ, ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ δήλωσε ότι οι αρχές της Ουκρανίας στην ουσία αναγνώρισαν την ανεξαρτησία της κηρυγμένης δημοκρατίας.

"Στην ουσία παραδέχτηκαν ότι αυτό το έδαφος (της περιοχής του Ντονέτσκ) δεν ελέγχουν. Έτσι, αναγνώρισαν την ανεξαρτησία μας ", είπε ο Ζαχάρτσενκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση