GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Χοντρό παιχνίδι (και πολύ χρήμα) στον ΟΛΠ! Δίνουν 150.000.000 ευρώ για τα στερεά απόβλητα...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Διαγωνισμός - μαμούθ βρίσκεται στα σκαριά στη λιμενική ζώνη του ΟΛΠ! Πρόκειται για τον διαγωνισμό περί α...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Διαγωνισμός - μαμούθ βρίσκεται στα σκαριά στη λιμενική ζώνη του ΟΛΠ!

Πρόκειται για τον διαγωνισμό περί αποκομιδής των στερεών αποβλήτων υπό τον τίτλο “Ανάθεση Σύμβασης Παραχώρησης για το έργο παροχής υπηρεσιών ευκολιών υποδοχής στερεών αποβλήτων και καταλοίπων φορτίων πλοίων που καταπλέουν στη λιμενική ζώνη του ΟΛΠ” και το ενδιαφέρον είναι ότι η ανάθεση θα έχει διάρκεια 25 (!) ετών και ο τζίρος του έργου υπολογίζεται στα 150.000.000 ευρώ....


Μέχρι τώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεκαοκτώ εταιρείες και έχουν υποβληθεί ενστάσεις από οκτώ εξ αυτών.

Η συνεδρίαση για να ανοίξουν οι προσφορές έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου, δηλαδή την Παρασκευή, αλλά από τα σχετικά στοιχεία δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το παιχνίδι είναι χοντρό, πολύ χοντρό...

2 σχόλια

  1. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αργά το βράδυ στη Βουλή, "πέταξε το γάντι" στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και της ζήτησε να καλέσει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να καταθέσει στην έρευνα προκειμένου να δικαιολογήσει την δήλωση του, του περασμένου Ιουνίου, ότι "Βρήκε 180 βουλευτές για να ψηφίσουν και να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας".

    Οπως σημείωσε η βουλευτής "Στην έρευνα πρέπει να κληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς να εξηγήσει "τι εννοούσε τον Ιούνιο του 2014, όταν έλεγε ότι έχει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας;;

    Πώς τους είχε; Και από πού το γνώριζε και προκαταλάμβανε την ψήφο του Φεβρουαρίου όταν οι ΚΟ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί ήταν λίγο πάνω από τους 150;", τόνισε η βουλευτής υπονοώντας οργανωμένο σχέδιο χρηματισμού τους.

    Επίσης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζαν την απορία τους για την ανυπαρξία αντίδρασης της Δικαιοσύνης στην δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή περί δωροδοκίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών που θα καταψηφίσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    "Όποιος δεν ψηφίσει είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. "Τα έχει πάρει", από τον ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο Γ.Καλαντζής

    "Η δήλωση Σκουρλέτη μπροστά σε αυτή, είναι παρωνυχίδα, αλλά δυστυχώς εδώ δεν είδαμε τα ανακλαστικά που επέδειξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην περίπτωση Σκουρλέτη", ανέφερε χαρακτηριστικά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία.

    Καθαρή θέση υπέρ ΣΥΡΙΖΑ έλαβε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης ο οποίος σε παρέμβασή του ουσιαστικά συμπαρατάχθηκε με την δήλωση Σκουρλέτη και τόνισε ότι "Μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεμένο με επιχειρηματικά συμφέροντα... και έχουν σχέση "δούναι και λαβείν" κάτω από το τραπέζι".

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατήγγειλε ακόμα ότι "Κάποια κόμματα (σ.σ. εννοώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) εν μέσω κρίσης έλαβαν δάνεια, αν και οι κάνουλες των τραπεζών είχαν κλείσει για πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ αναρωτήθηκε αν «είναι «κόκκινα» αυτά τα δάνεια «ή μήπως αναχρηματοδοτούνται από τις ίδιες τις τράπεζες, για να μην καταταγούν στη λίστα των κόκκινων δανείων;"

    Νωρίτερα, ανάλογη καταγγελία είχε κάνει και ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, υποστηρίζοντας ότι το 2013 η ΝΔ έλαβε δάνειο, ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε: "Ας μην ελπίσουμε ότι θα κλείσουν τα ρήγματα της διαφάνειας και αυτό γιατί το μεγάλο ζήτημα είναι ότι υπάρχει πρόσδεση μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος με επιχειρηματικά συμφέροντα. Η προνομιακή μεταχείριση κόμματος ή κομμάτων από οργανωμένα συμφέροντα -που με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν πρόσβαση στις δημόσιες προμήθειες- έχει αντάλλαγμα, το οποίο δεν αποτιμάται χρηματικά, διότι έχει προηγηθεί το δούναι και λαβείν...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  2. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση