GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: Ξεπερνούν τους 16 οι νεκροί από επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, περιλαμβανομένων 6 παιδιών, σκοτώθηκαν σήμερα στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η συριακή πολε...



Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, περιλαμβανομένων 6 παιδιών, σκοτώθηκαν σήμερα στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η
συριακή πολεμική αεροπορία στην περιοχή της Δαμασκού και επιπλέον στα βόρεια, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σε ένα πλήγμα που είχε στόχο τις περιοχές Χις και Μπαμπόλιν σκοτώθηκαν 4 παιδιά στο δρόμο που συνδέει την πρωτεύουσα με το Χαλέπι, σε απόσταση 280 χιλιομέτρων προς βορρά.

Οι αντάρτες προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια να καταλάβουν δύο σημαντικά στρατόπεδα των δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, το Χαμαντίγιε και το Ουάντι Ντάιφ, και ο στρατός τους βομβαρδίζει για να τους απωθήσει, σύμφωνα με την ίδια μη κυβερνητική οργάνωση.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την πηγή αυτή, κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο Τζισρίν, ανατολικά της Δαμασκού, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν, περιλαμβανομένων 2 παιδιών και μίας γυναίκας.

Η συριακή πολεμική αεροπορία πραγματοποιεί ρίψεις βαρελιών με εκρηκτικά εναντίον των συνοικιών που έχουν υπό τον έλεγχό τους οι αντάρτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση