GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για τον 16χρονο μαθητή...

Τη μάχη με τη ζωή έχασε τελικά ο νεαρός μαθητής του Λυκείου Γαργαλιάνων που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Τρίτη στη μοιρα...



Τη μάχη με τη ζωή έχασε τελικά ο νεαρός μαθητής του Λυκείου Γαργαλιάνων που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Τρίτη στη μοιραία βόλτα με το δίκυκλο του.

Το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεύκη Γαργαλιάνω, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο νεαρός μαθητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά λόγω της σοβαρής κατάστασής του εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αττικής «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 16χρονος ρουμανικής καταγωγής έδωσε μεγάλη μάχη σύμφωνα με τους γιατρούς για να διατηρηθεί στη ζωή, αλλά τα εκτεταμένα τραύματα που είχε υποστεί ήταν μοιραία για την πορεία της υγείας του.

Στα κοινωνικά δίκτυα, φίλοι, γνωστοί και καθηγητές καταθέτουν το καλό ταξίδι στον νεαρό που χάθηκε πρόωρα από τη ζωή όπως: «Άλλος ενας αγγελος εφυγε για τη γειτονια των αγγελων.Καλο ταξίδι λεβέντη....άδειο το θρανίο σου...άδεια η τάξη απο τη ζωηράδα σου.Μας έμεινε μόνο ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ??????».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση