GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλτεψη: Θα βρεθούν 180 ευσυνείδητοι βουλευτές

Ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλου βρέθηκε σήμερα η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να καταθέσει, στο πλ...


Ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλου βρέθηκε σήμερα η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να καταθέσει, στο πλαίσιο της έρευνας περί "χρηματισμού" βουλευτών, ώστε να επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η κ. Βούλτεψη εκλήθη για να διευκρινίσει εάν πράγματι, όπως αναφέρεται σε καταθέσεις, είχε υποστηρίξει πως "είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180". Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είπε πως τέτοια επίσημη δήλωση δεν υπάρχει και το πνεύμα οποιασδήποτε τοποθέτησης ήταν πως "θα βρεθούν 180 ευσυνείδητοι βουλευτές που δεν θα βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες".
Σε δηλώσεις της, μετά την καταθεσή της, είπε:
"Όσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας, προσφέρουν ηθική νομιμοποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Όλο αυτό γινεται για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους".
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε δηλώσεις της στην κάμερα του STAR τόνισε πως η δικαιοσύνη θα σώσει το κύρος της Δημοκρατίας.
Σήμερα, έχει προγραμματιστεί και η κατάθεση του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, ενώ για την ερχόμενη εβδομάδα έχει κληθεί ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.
Και οι δύο καλούνται, καθώς σε δεξίωση για το γάμο των παιδιών τους φέρεται να ειπώθηκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra News, τα περί "Κουμπαρά" για δωροδοκία βουλευτών.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση