GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστράφηκαν οι 2 τόνοι ηρωίνης του καρτέλ της Φιλοθέης [video]

Υπό άκρα μυστικότητα και συνοδεία μεγάλης δύναμης της αστυνομίας, με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ, οδηγήθηκαν χθες σε...



Υπό άκρα μυστικότητα και συνοδεία μεγάλης δύναμης της αστυνομίας, με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ, οδηγήθηκαν χθες σε υψικάμινο εκτός Αθηνών για καταστροφή οι δύο τόνοι και εκατόν είκοσι κιλά ηρωίνης, που είχε κατασχέσει το Λιμενικό Σώμα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε βίλα στη Φιλοθέη και σε δύο αποθήκες στο Κορωπί.

Μάλιστα η μεταφορά πραγματοποιήθηκε την ώρα που στα δικαστήρια Πειραιά διεξαγόταν η δίκη του καταδικασθέντα για την υπόθεση της 17Ν Σάββα Ξηρού και υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, στην επιχείρηση μεταφοράς της ηρωίνης, ήταν παρών εισαγγελέας και στέλεχος του γενικού Χημείου του Κράτους, ενώ η καύση των ναρκωτικών κράτησε περίπου τέσσερις ώρες εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας.

Σημειώνεται, ότι η ηρωίνη φορτώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Ομάν και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE», με σημαία Τόγκο, το οποίο εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε στη Βλήχα Ελευσίνας.

Από εκεί τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν σε δόσεις με διάφορους τρόπους σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί.

Έως τώρα για την υπόθεση έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πλοιοκτήτης.

Δείτε το βίντεο από το Λιμενικό Σώμα

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδια μηπως κανετε λαθος.
    Το μακελιο πριν κανα μηνα ειχε δημοσιευμα που ελεγε οτι ο Σαμαρας και ο Βενιζελος μοιραζουν οι ιδιοι νυχτα με τρικυκλα την ηρωηνη στους προστατες του εφοπλιστες.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση