GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΡΙΚΗ στην Ινδία: 20χρονος έκαψε ζωντανή μέσα σε τρένο μια 45χρονη

Ζωντανή έκαψε ένας άνδρας μια 45χρονη σε ένα βαγόνι τρένου στη νότια Ινδία, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία... Σύμφωνα με α...



Ζωντανή έκαψε ένας άνδρας μια 45χρονη σε ένα βαγόνι τρένου στη νότια Ινδία, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία...
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα. Στη συνέχεια «εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια», όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας των σιδηροδρόμων, Β.Σ. Μοχάν.

Ως βασικός ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας περίπου 20 ετών, ο οποίος φέρεται να περιέλουσε τη γυναίκα με αλκοόλ και στη συνέχεια να της έβαλε φωτιά. «Δώσαμε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του υπόπτου και ελπίζουμε να τον συλλάβουμε σύντομα» συμπλήρωσε ο Μουχάν.
Στις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση φαίνονται δύο θέσεις που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την φωτιά μέσα στο βαγόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση