GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιμεντόλιθος «προσγειώθηκε» στο κεφάλι 20χρονου

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι οδηγήθηκε ένας 20χρονος Ρουμάνος, μετά από θερμό επεισόδιο μεταξύ πέντε ατόμων...



Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι οδηγήθηκε ένας 20χρονος Ρουμάνος, μετά από θερμό επεισόδιο μεταξύ πέντε ατόμων, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων του Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε στο βενζινάδικο για να διευθετήσει παλαιότερες οικονομικές διαφορές με την οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, η λογομαχία του 20χρονου αλλοδαπού με τους δύο γιους του ιδιοκτήτη, 24 και 31 ετών, οδήγησε σε χειροδικίες, μάλιστα οι δύο τελευταίοι φέρονται να τον τραυμάτισαν με τσιμεντόλιθο στο κεφάλι! Δεν άργησαν να εμπλακούν στο επεισόδιο και οι δύο φίλοι του αλλοδαπού, επίσης Ρουμάνοι, ηλικίας 23 και 19 ετών.

Ο 20χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όπου και παραμένει, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον 24χρονο και αναζητείται ο αδελφός του, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τα κρατητήρια δεν γλίτωσαν, ούτε οι δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εξύβριση και απειλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός Ρουμάνος εργαζόταν παλαιότερα στην οικογενειακή επιχείρηση και είχε κατηγορηθεί για κλοπή, κάτι που είχε διαπιστωθεί, μετά από έλεγχο στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση