GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όργιο 200 ηλικιωμένων στο Βέλγιο κατέληξε σε τραγωδία με επτά νεκρούς! Αλήθεια ή ...φάρσα;

Θα έπρεπε να ήταν μια καλή βραδιά για όλους. Όμως τελικά το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στην πόλη Σαλερουά του Βελγίου εξελίχθηκε σε τραγωδία. ...

Θα έπρεπε να ήταν μια καλή βραδιά για όλους. Όμως τελικά το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στην πόλη Σαλερουά του Βελγίου εξελίχθηκε σε τραγωδία.
Ο Ζοζέ Ντεφλάντρ οργάνωσε το μεγαλύτερο όργιο ηλικιωμένων στη χώρα, σε μια άγνωστη τοποθεσία της πόλης. Η βραδιά έληξε με επτά θανάτους. Πέντε από καρδιακά επεισόδια και δύο από πνευμονικά οιδήματα. Στο πάρτι συμμετείχαν 200 άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών και φιλοδοξούσε να αποτελέσει το «μεγαλύτερο όργιο της χρονιάς στο Βέλγιο» και, ίσως, το μεγαλύτερο ακόμα και σε όλη την Ευρώπη.
Το πάρτι ήταν σε πλήρη εξέλιξη και όλα έδειχναν ότι θα είχε και τρομερή επιτυχία όταν ξαφνικά δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος. Δύο από τους παρευρισκόμενους ήταν γιατροί και έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν, όταν ένα τρίτος από τους συμμετέχοντες στο πάρτι ένιωσε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει
Τελικά λίγη ώρα αργότερα ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρα. Το όργιο συνέβη στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης, με δύσκολη πρόσβαση, και αυτό είχε σαν δραματική συνέπεια να καθυστερήσουν τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς στο νοσοκομείο. Εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Μέσα στον πανικό, που ακολούθησε, άλλα οκτώ άτομα είχαν καρδιακό επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή, με αποτέλεσμα ο τραγικός απολογισμός της βραδιάς να είναι επτά νεκροί.

Τελικά, τα παραπάνω αποδείχθηκαν ευτυχώς μια... κακόγουστη φάρσα που έστησε ο «φαρσέρ» του Διαδικτύου Βενσάν Φλιμπουστιέ που ανέβασε πρώτος την μακάβρια είδηση στην ιστοσελίδα Nordpresse.be, από όπου την πήραν δεκάδες διεθνή ΜΜΕ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση