GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αμάλ, τα Μάρμαρα, ο Κλούνεϊ και στο βάθος οι εκλογές του 2016...

Η επίσκεψη της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ μαζί με τον προϊστάμενο της στο Doughty Street Chambers Τζέφρι Ρόμπερτσον, τον δικηγόρ...

Η επίσκεψη της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ μαζί με τον προϊστάμενο της στο Doughty Street Chambers Τζέφρι Ρόμπερτσον, τον δικηγόρο Νόρμαν Πάλμερ και τον πρόεδρο της διεθνούς επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα Ρόμπερτ Χιλ θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία.
Τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ σε αυτό το θέμα.
Η δικηγόρος και σύζυγος του ηθοποιού κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, ο...
Τζορτζ Κλούνεϊ δικαιώνεται για την απόφασή του.
Πολλοί, όταν τους είδαν να επιστρέφουν στην Αμερική από τον γάμο τους στην Βενετία, είπαν ότι είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και τους παρομοίασαν με τον Τζον Κέννεντυ και την Τζάκι.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι επαγγελματίες έχουν ήδη αρχίσει να βάζουν στοιχήματα για τη υποψηφιότητα του στις Προεδρικές εκλογές του 2016. Και πράγματι θα ήταν μια καλή επιλογή, αφού εκτός από διάσημος έχει αποδείξει ότι είναι πολιτικά ευαισθητοποιημένος και ενεργός πολίτης.
Σε αυτό το πλαίσιο θα χρειαζόταν να έχει στο πλευρό του τους ομογενείς της Αμερικής. Έτσι, η ενεργός συμμετοχή της συζύγου για την προσπάθεια επαναπατρισμού των Ελγίνειων μαρμάρων βοηθάει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση