GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εκλογές το 2016 και Π.τ.Δ. ο Παν. Λαφαζάνης!»

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη. Προσωπικά βλέπω να προχωράει το κατωτέρω σενάριο. Βλέποντας ο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Σαμαράς,Βενιζέλος είναι πλεονέκτες-...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη.

Προσωπικά βλέπω να προχωράει το κατωτέρω σενάριο. Βλέποντας ο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Σαμαράς,Βενιζέλος είναι πλεονέκτες-κουτορνίθια, και όχι αλεπούδες, στην προεδρική εκλογή θα προτείνει τον Παν. Λαφαζάνη, που και θα εκλεγεί Π.τ.Δ.με τις ψήφους και της ΝΔ,και του ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια έτσι πέφτει η κυβέρνηση και σχηματίζεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρηση 1 έτους και 2 μηνών (έτσι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν την παραμονή τού 6.6.'6, δηλαδή την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016,ενώ στην περίπτωση μη εκλογής Π.τ.Δ, στις 5 Απρ.2015).
Ομως έτσι θα 'χει ο ΣΥΡΙΖΑ και προεδρία της Δημοκρατίας και  κυβέρνηση, η δε πολιτική εξαΰλωση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωτική.  
Τα κόμματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,αλλά και το «Ποτάμι», και κάθε κόμμα της υποτέλειας στον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΕΕ,θα 'ναι εξαϋλωμένα και στα εγκεφαλικά κύτταρα των πολιτών, δηλαδή κανείς πια δεν θα τα θυμάται,ούτε θα γνωρίζει τα όποια θνησιγενή γεννήματά τους. Αξίζει λοιπόν αυτή η καθυστερησούλα των 427 ημερών.

2 σχόλια

  1. Βρε ζωον εχει ποιο εξυπνο απο εσενα η μανα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φασίστες θα την πατήσουν άσχημα. Δεν θα τούς ταΐζει κανένας και θα πεθάνουν τής πείνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση