GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 24 νεκροί στην Ινδία από τον τυφώνα Χουντχούντ

O αριθμός των θυμάτων που προκάλεσε ο ισχυρός τυφώνας που σάρωσε τις ακτές της ανατολικής Ινδίας ανήλθε σήμερα σε... τουλάχιστ...




O αριθμός των θυμάτων που προκάλεσε ο ισχυρός τυφώνας που σάρωσε τις ακτές της ανατολικής Ινδίας ανήλθε σήμερα σε... τουλάχιστον 24 νεκρούς, την ώρα που η καταιγίδα έχει εξασθενίσει και κατευθύνεται προς την ενδοχώρα, αφήνοντας ωστόσο πίσω της μεγάλες καταστροφές και προκαλώντας φόβους ότι καταρρακτώδεις βροχές ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμύρες.

Με ανέμους που έφθασαν τα 195 χιλιόμετρα την ώρα, ο κυκλώνας Χουντχούντ έπληξε τις ακτές των κρατιδίων Άντρα Πραντές και Οντίσα, αναγκάζοντας χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να πάνε σε καταφύγια.

Στο λιμάνι του Βισαχαπατνάμ, όπου ζουν 2 εκατομμύρια άνθρωποι, οι αρχές ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις αρωγής και συνεργεία άρχισαν να απομακρύνουν τα δέντρα που είχαν ξεριζωθεί αποκαθιστώντας τις ζημιές στα δίκτυα ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση