GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική επιχείρηση για καταστροφή 2 τόνων ηρωίνης

Σε υψικάμινο εκτός Αθηνών καταστράφηκαν πάνω από 2 τόνοι ηρωίνης. Πώς στήθηκε η επιχείρηση του Λιμενικού Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφο...

Σε υψικάμινο εκτός Αθηνών καταστράφηκαν πάνω από 2 τόνοι ηρωίνης. Πώς στήθηκε η επιχείρηση του Λιμενικού
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην επιχείρηση μεταφοράς της ηρωίνης, ήταν παρών εισαγγελέας και στέλεχος του γενικού Χημείου του Κράτους, ενώ η καύση των ναρκωτικών κράτησε περίπου τέσσερις ώρες εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας.
Σημειώνεται, ότι η ηρωίνη φορτώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Ομάν και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE», με σημαία Τόγκο, το οποίο εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε στη Βλήχα Ελευσίνας.
Από εκεί τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν σε δόσεις με διάφορους τρόπους σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί. Έως τώρα για την υπόθεση έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πλοιοκτήτης.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση