GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας 39χρονος διακινούσε ηρωίνη και χάπια στη Μυτιλήνη

Οπλισμένος με σιδερογροθιά ήταν ένας 39χρονος στο σπίτι του οποίου στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδ...


Οπλισμένος με σιδερογροθιά ήταν ένας 39χρονος στο σπίτι του οποίου στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά στο νησί.
Μαζί με τη σιδερογροθιά κατασχέθηκαν και τρεις σφαίρες πυροβόλου όπλου, ενώ στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 84 σπόρους και δύο ναρκωτικά χάπια που προορίζονταν για πώληση. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Μόλις πούλησαν το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Έδεσσας, ένας 47χρονος και ο 29χρονος συνεργός του στην Πέλλα. Στα σπίτια τους βρέθηκαν μόνο 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έξι ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, όμως στην κατοχή του 48χρονου «πελάτη» τους ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα κατασχέθηκε η συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 133 γραμμαρίων που είχε αγοράσει. Οι αστυνομικοί του τμήματος Αριδαίας αναζητούν ακόμη έναν 33χρονο που και αυτός είχε προμηθευτεί ναρκωτικά από τους δυο πρώτους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση