GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρατημένοι στη Κέρκυρα 40 Βρετανοί από την Ryanair - Τι παίζει με την αεροπορική εταιρεία;

Εγκλωβισμένοι στην Κέρκυρα παραμένουν από την περασμένη Κυριακή 40 Βρετανοί τουρίστες μετά από ακύρωση της πτήσης τους από την ...



Εγκλωβισμένοι στην Κέρκυρα παραμένουν από την περασμένη Κυριακή 40 Βρετανοί τουρίστες μετά από ακύρωση της πτήσης τους από την Ryanair...

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ryanair ακύρωσε τις δυο προγραμματισμένες πτήσεις από τη Κέρκυρα προς το Μάντσεστερ και το Όσλο λόγω της κακοκαιρίας. Ωστόσο, αν και ο καιρός έφτιαξε δεν ναύλωσε αεροπλάνα για να μπορέσουν οι Βρετανοί να γυρίσουν σπίτια τους.

Απογοητευμένοι και εξοργισμένοι οι Βρετανοί που εγκλωβίστηκαν στην Κέρκυρα, κάνουν λόγο για αδιαφορία από την πλευρά της αεροπορικής εταιρείας, αναφέροντας, μάλιστα, ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ξεμείνει από λεφτά, άλλοι από τα φάρμακά τους, ενώ κάποιοι άλλοι έχασαν ακόμη και τις δουλειές τους.

Η Claire και ο Steven Taylor από τη Βόρειο Ουαλία, οι οποίοι έχουν αφήσει τον τριών ετών γιο τους με τη γιαγιά του, μιλώντας στη Dail Mail ανέφεραν ότι εξαιτίας της ανεξήγητης καθυστέρησης πολλοί από τους Βρετανούς που εγκλωβίστηκαν στην Κέρκυρα έχασαν ακόμη και τις δουλειές τους.

"Μείναμε στε ένα all inclusive resort και για αυτό δεν είχαμε πάρει πολλά λεφτά μαζί μας. Ετσι βρεθήκαμε να έχουμε ξέμεινε εδώ, χωρίς λεφτά για φαγητό, ούτε καν για νερό. Τα δυο τελευταία βράδια μας έστειλαν σε ξενοδοχείο και κάθε μέρα ερχόμαστε στο αεροδρόμιο και δεν μπορούμε να μάθουμε τι συμβαίνει», αναφέρει η 21χρονη και προσθέτει: "Είναι εξωφρενικό. Μας είπαν ότι η επόμενη πτήση δεν θα γίνει πριν τις 12 του μηνός. Ωστόσο υπάρχει ανάγκη να γυρίσουμε σπίτια μας. Εχω ένα μικρό παιδί και πρέπει να πάω σπίτι μου. Δυο από τους επιβάτες ισχυρίζονται ότι έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας της καθυστέρησης. Είναι αηδιαστικό. Αλλά ούτε η πρεσβεία μας, μας έχει προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια. Αυτό είναι πράγματι απογοητευτικό".

Εκπρόσωπος της Ryanair αρκέστηκε να πει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο δρομολόγιά της."Πληρώσαμε τις διανυκτερεύσεις των πελατών μας στα ξενοδοχεία και τους δώσαμε κουπόνια για αναψυκτικά, σύμφωνα με τον κανονισμό".

Ενήμερο για το συμβάν είναι και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικό το οποίο ανέφερε ότι το προξενείο του στην Κέρκυρα είναι στη διάθεση των τουριστών.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση