GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Νικολόπουλου για τα 40 χρόνια της ΝΔ

«Σαράντα χρόνια μετά, τα προτάγματα και οι παρακαταθήκες του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, παραμένουν πιο επίκαιρα και... ...



«Σαράντα χρόνια μετά, τα προτάγματα και οι παρακαταθήκες του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, παραμένουν πιο επίκαιρα και...
αναγκαία από ποτέ.
Η πραγματική και ουσιαστική δημοκρατία, η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή ευημερία διατρέχουν σήμερα τον ίδιο μεγάλο ή και μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτόν που διέτρεχαν το 1974.
Η Ελλάδα, ακόμα μία φορά προδόθηκε από μέσα.

Ο λαός της και πάλι ταπεινώνεται και λεηλατείται με απόλυτη ευθύνη και συνενοχή ορισμένων από όσους τάχθηκαν να τον υπηρετούν και να τον προστατεύουν.

Ακόμα και το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης, λεηλατήθηκε από μέσα.
Από εκείνους που ανέλαβαν την ευθύνη να αγωνιστούν για να διατηρήσουν τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της εθνικής προκοπής που ταυτίζεται με την ευημερία του λαού, αλλά αντάλλαξαν το «σώμα» και την «ψυχή» της μεγάλης λαϊκής παράταξης με μερικές μέρες κενόδοξης εξουσίας.
Αυτή η «ψυχή» όμως κυκλοφορεί ελεύθερη. Βρίσκεται στα χέρια των πολιτών αυτής της χώρας που ξέρουν πλέον, πώς και από ποιους προδόθηκαν.
Και που διψούν και πάλι για μία νέα εθνική ανάσταση και για μία πολιτική, εθνικά περήφανη και κοινωνικά δίκαιη.
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που από το ξεκίνημά του υιοθέτησε πλήρως την ιδρυτική διακήρυξη και τις παρακαταθήκες του Εθνάρχη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πραγματική νέα μεταπολίτευση με ελληνική ψυχή και λαϊκή συνείδηση.
Η ώρα της μεγάλης αλλαγής πλησιάζει και οι Εφιάλτες των ονείρων μας τρέμουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση