GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 48χρονος αγρότης από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 48χρονος αγρότης από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Σ...



Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 48χρονος αγρότης από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί με τον γεωργικό ελκυστήρα στους πρόποδες του Ελικώνα για δουλειά στο ποιμνιοστάσιό του, κοντά σε μία από τις δεξαμενές της περιοχής.

Κατηφορίζοντας με το τρακτέρ προς το σπίτι του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 48χρονος κατέβηκε από το αγροτικό μηχάνημα αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν τράβηξε όσο έπρεπε το χειρόφρενο ώστε το βαρύ αγροτικό μηχάνημα να ακινητοποιηθεί.

Το τρακτέρ άρχισε να κατηφορίζει και όταν ο άτυχος άνδρας το αντιλήφθηκε επιχείρησε πεζός από το πλάι και μπαίνοντας ανάμεσα στην μπροστινή και την πίσω ρόδα του να τραβήξει το χειρόφρενο.

Το έδαφος στην άκρη του αγροτικού δρόμου υποχώρησε ο 48χρονος γλίστρησε και καταπλακώθηκε από την πίσω ρόδα του τρακτέρ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι οικείοι του ανησύχησαν και άρχισαν να αναζητούν τον 48χρονο με το πρώτο φως της ημέρας.

Γύρω στις 3.00 το μεσημέρι εντόπισαν τελικά το τρακτέρ και τον άτυχο άνδρα κοντά στην περιοχή που έχει το ποιμνιοστάσιό του και αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Κλιμάκιο με τρία οχήματα και πέντε άνδρες μετέβη άμεσα στο σημείο όπου και απεγκλώβισε τον άτυχο 48χρονο αλλά ήδη ήταν αργά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τ.Τ. Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση