GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο απολογισμός της καταστροφής: Ζημιες σε 580 ακίνητα και 168 οχήματα από 25 δήμους

Τον απολογισμό της καταστροφής από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Αθήνα την Παρασκευή παρέδωσε στον υπουργό Εσωτερικών ο υπαρχηγ...


Τον απολογισμό της καταστροφής από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Αθήνα την Παρασκευή παρέδωσε στον υπουργό Εσωτερικών ο υπαρχηγός της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Χαράλαμπου Αφάλη ζημιές έχουν καταγραφεί σε 580 ακίνητα και 168 από συνολικά 25 δήμους.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν το απόγευμα στους πληγέντες δήμους, έτσι ώστε να διευκολυνθούν στην άμεση έκδοση του πρώτου έκτακτου βοηθήματος.
Οι δήμοι στους οποίους έχουν καταγραφεί ζημιές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι: Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αθηναίων, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Γαλατσίου, Διονύσου, Δραπετσώνας – Κερατσινίου, Ελευσίνας, Ιλίου, Κορυδαλλού, Μεταμόρφωσης, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδώνας, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Πειραιά, Περιστερίου, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Χαϊδαρίου και Χαλανδρίου.
Τη Δευτέρα το υπουργείο Εσωτερικών θα αποστείλει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα το αίτημα για άμεση αποδέσμευση κονδυλίου ύψους, μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ, ώστε να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση