GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόσυλος στη Πάτρα διέρρηξε 63 εκκλησίες μέσα σε 16 μήνες

Τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από δεκάδες διαρρήξεις τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Πάτρας κατάφερε να εντοπίσει η ασ...



Τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από δεκάδες διαρρήξεις τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Πάτρας κατάφερε να εντοπίσει η αστυνομία..

Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος όπως αποδείχθηκε από την έρευνα από τον Ιούνιο του 2013 είχε διαρρήξει 62 ιερούς ναούς αποσπώντας συνολικά 10.000 ευρώ.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη όταν περίοικοι τον αντιλήφθηκαν την ώρα που έφευγε από τον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν τον εντόπισαν σε μικρή απόσταση και του πέρασαν χειροπέδες ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 360 ευρώ.

Ο διαρρήκτης έμπαινε στις εκκλησίες είτε παραβιάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα από τους γυναικωνίτες ή από τη σκεπή, ενώ στη συνέχεια αφαιρούσε τα χρήματα από τα παγκάρια και τα τάματα από τις εικόνες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση