GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 68χρονος παιδόφιλος επαίτης με το μπουζούκι

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 68χρονου επαίτη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια δίνοντας τους 10 ευρώ. Το όνομά...


Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 68χρονου επαίτη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια δίνοντας τους 10 ευρώ.
Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Πανίδης του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας και γεννήθηκε το 1946, στα Γιαννιτσά.
Ο 68χρονος επαίτης συνελήφθη επ” αυτοφώρω, στις 16 Οκτωβρίου, στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, να ασελγεί σε βάρος δυο ανηλίκων αγοριών, ηλικίας 13 και 15 ετών, από την Ρουμανία!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν την βεβαιότητα πως ο κατηγορούμενος έχει ασελγήσει σε βάρος κι άλλων παιδιών, τα οποία έβρισκε, κυρίως, στους δρόμους του Πειραιά, όπου και ζητιάνευε παίζοντας μπουζούκι.
Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τη δράση του να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6476370 και 210 6411111. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση