GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

71χρονος σε λεωφορείο έκανε το "Μαριγούλα Μαριγώ, αχ.. τι σου κάνω και πονώ..."

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Λιβαδειάς... Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας ηλικιωμένος έπαιρνε το λεωφορεί...



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Λιβαδειάς...
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας ηλικιωμένος έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε στη Λιβαδειά με σκοπό να αυνανιστεί.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ λίγο μετά τις 8:00΄ στο κέντρο της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργαντά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 71χρονο, ο οποίος αυνανιζόταν δημοσίως, σοκάροντας περαστικούς, καταστηματάρχες και περίοικους.

Τον είχαν ξαναδεί – Είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών της οδού Γεωργαντά, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 71χρονος αυνανιζόταν δημόσια. «Είναι επιδειξίας, το έχει ξανακάνει. Ερχόταν όταν βράδιαζε εδώ στον πεζόδρομο με ανοιχτά τα μαγαζιά, που περνούν αρκετές γυναίκες για ψώνια στα εμπορικά ή για κομμωτήρια. Έτσι την έβρισκε φαίνεται ο παππούς…», είπε ένας από τους επαγγελματίες.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος είναι κάτοικος χωριού της Φωκίδας και το τελευταίο διάστημα έπαιρνε το λεωφορείο και κατέβαινε στην πόλη για να “εκτονωθεί”.

1 σχόλιο

  1. Θεια μουΝικη20 Οκτ 2014, 2:28:00 μ.μ.

    Τι ΕΠΙΝΕ ο τυπος και ηταν καργα;!

    Αυτο δεν μπορουν να μας το πουν οι τυο ΔΙΑΣ;

    Να "βγει" στο διαδικτυο ρε παιδι μου,
    ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση