GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

96 χρονών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σπάνια φωτογραφία του όταν ήταν μωρό...

Τα 96 χρόνια του κλείνει σήμερα Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Γεννήθηκε στις 18 Οκτω...

Τα 96 χρόνια του κλείνει σήμερα Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1918 στη συνοικία Χαλέπα των Χανίων, στο σπίτι όπου είχε υπογραφεί η σύμβαση της Χαλέπας, η οποία παρείχε τα πρώτα δικαιώματα στους Κρήτες.
Ο Κ. Μητσοτάκης γιορτάζει τα γενέθλια του σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι του στη Ρηγίλλης, με όσα από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του βρίσκονται στην Αθήνα.
Με αφορμή τα γενέθλια του, δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο Facebook μια σπάνια φωτογραφία με εκείνον μωρό στα χέρια του πατέρα του:
"Σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κλείνει τα 96 του χρόνια. Μια φωτογραφία από τον τόπο που γεννήθηκε, τα Χανιά με την οικογένειά του, στην αγκαλιά του πατέρα του Κυριάκου, το 1922", το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση