GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τυρί, το αχλάδι και ο νέος υπουργός Aμυνας

Γράφει η Λέττα Καλαμαρα Μεταξύ τύρου και αχλαδίου συζητήθηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η αντικατάσταση του Υπουργού Άμυνας ...



Γράφει η Λέττα Καλαμαρα


Μεταξύ τύρου και αχλαδίου συζητήθηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η αντικατάσταση του Υπουργού Άμυνας της χώρας, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας των Ελλήνων κ. Παπούλια και του απερχόμενου εδώ και καιρό κ.Αβραμόπουλου, στο γεύμα που παρατέθηκε από την Προεδρία προς τιμή του τελευταίου, παρόντων των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και του εκπροσώπου προφανώς του Μαξίμου κ.Μπούρα.

Τι είναι αυτό που καθυστερεί τόσο πολύ την αντικατάσταση του κ.Αβραμόπουλου κανείς δεν ξέρει όπως και ποια είναι η δυσκολία για τον κ.Σαμαρά να ορίσει ο ίδιος έναν αντικαταστάτη. Όποιος ελέγχει το Στρατό μίας κοινωνίας βέβαια ελέγχει και την ίδια την κοινωνία και προφανώς η μάχη για τον έλεγχο του ελληνικού στρατού είναι σφοδρή μεταξύ του χθες και της επόμενης ημέρας που διαγγέλλει ο κ.Σαμαράς. Μία ημέρα που δυστυχώς έχει καθυστερήσει να έρθει για όλη τη χώρα ή τουλάχιστον για αυτούς που την θέλουν.

Μνήμες από πρόσφατες νύχτες που κυκλοφορούσαν non paper στο Προεδρικό Μέγαρο για τον ορισμό Υπουργού Άμυνας ξύπνησαν και πάλι λοιπόν. Η απόρριψη προβεβλημένων από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ενδεδειγμένων επιλογών όπως του κ.Καρατζαφέρη και του απόστρατου Στρατηγού κ.Φράγκου, ο οποίος με δηλώσεις του λυπάται για την κατάντια της χώρας και την ύπαρξη Κέντρων Νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο, γενέτειρα του πρωθυπουργού της χώρας και όχι στη Μακεδονία, φέρνει μάλλον αδιέξοδο στην αντικατάσταση του κ.Αβραμόπουλου που ομολογουμένως εξυπηρέτησε το εθνικό χρέος του υποδειγματικά για κάποιους.

Είναι προσβλητικό για τον Πρωθυπουργό της χώρας η Προεδρία της Δημοκρατίας και ο κ.Παπούλιας να αναμιγνύεται δημοσίως σε αντικαταστάσεις Υπουργών αλλά είναι δικαιολογημένος ο πατριωτισμός ορισμένων που θεωρούν προφανώς τον κ.Σαμαρά αδύναμο να αποφασίσει σωστά. Δημοσιεύματα που φέρουν γυναίκες ή και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να προΐσταται του Υπουργείου Άμυνας της χώρας με τις τόσες αμαρτίες προφανώς είναι ανεπίτρεπτα για κάποιους.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και ας δούμε αν ο Θεός της Ελλάδας με τους τοπικούς αντιπροσώπους του θα ορίσει τον νέο Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας ή ο Πρωθυπουργός της χώρας θα έχει το δικαίωμα της επιλογής.

Ίσως τελικά ο νέος Υπουργός Άμυνας να είναι θέμα βιωσιμότητας του εθνικού χρέους της Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση